Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Smutné správy od Schumacherovcov! TOTO prezradil Michaelov dobrý priateľ!
Zdielať na

Smutné správy od Schumacherovcov! TOTO prezradil Michaelov dobrý priateľ!

Tento rok to bude už desať rokov, odkedy sa obrátil život Schumacherovcov hore nohami. Legenda F1, Michael Schumacher, utrpel počas lyžovačky nehodu a pre rozsiahle poškodenie mozgu bol uvedený kómy. Odvtedy ho už verejnosť nevidela, prístup k nemu majú len najbližší a úzky okruh vybraných ľudí, ktorí musia o jeho stave mlčať. No nie všetci to berú doslovne.

​Od septembra 2014 žije rodina Schumacherovcov vo vile pri Ženevskom jazere, kde sa o neho stará tím zdravotníckeho personálu, ktorý tak pomáha jeho manželke Corinne. Tá len občas prijme návštevu, no väčšina je odmietaná, ako napríklad aj Eddiee Jordan, niekdajší pretekár F1, aj majiteľ stajne, Michaelov kamarát. Podľa Eddieho Jordana žije manželka Michaela Schumachera "ako väzeň", vyhýba sa aj večierkom, aby udržala jeho zdravotný stav v tajnosti. Jordan, ktorý je prepojený s ikonou Ferrari, prednedávnom prezradil, že jeho plány navštíviť sedemnásobného majstra sveta formuly 1 vetovala Schumacherova rodina. "Pre Micka a Corinnu to bola tá najstrašnejšia situácia," povedal Jordan pre OLBG.

"Je to už takmer desať rokov a Corinna nemôže ísť na večierok, na obed alebo na to či ono, je ako väzeň, pretože každý by sa s ňou chcel rozprávať o Michaelovi, a nepotrebuje to pripomínať každú minútu," skonštatoval Jordan smutné fakty, keď nehoda zasiahla skutočne celú rodinu. Schumacher raz svoju 54-ročnú manželku opísal ako svojho "anjela strážneho" a ona na oplátku prevzala úplnú kontrolu nad tým, že blokuje akýkoľvek záujem o jeho stav.

Mnoho nepodložených správ o Michaelovi sa už šírilo svetom:

​Až do dokumentu o Michaelovi nevedela verejnosť o pretekárovi skutočne vôbec nič. No ani potom Corina nič nešpecifikovala. "Michael je tu. Iný, ale je tu, a to nám dáva silu. Sme spolu. Žijeme spolu doma. Venujeme sa terapii. Robíme všetko pre to, aby sa Michaelovi darilo lepšie a aby sa cítil dobre. A aby jednoducho cítil našu rodinu, naše puto," vyjadrila sa obetavá manželka. "A nech sa deje čokoľvek, urobím všetko, čo bude v mojich silách. My všetci to urobíme. Snažíme sa pokračovať ako rodina, tak ako to mal Michael rád a stále má rád. A pokračujeme v našich životoch," povedala s zdôraznila, že bude Michaela chrániť tak, ako on vždy chránil ich. No pravda je, že už pomaly dochádzajú peniaze na nákladnú liečbu, a tak Corina postupne rozpredáva majetok.

​V roku 2020 sa tvrdilo, že sa má Michael podrobiť operácii kmeňových buniek - lenže tá bola zrušená kvôli pandémii Covid-19. V septembri minulého roka povedal zürišský neurológ profesor Erich Riederer v dokumente pre francúzsku televíziu TMC, že pochybuje, že sa pretekárska legenda niekedy úplne zotaví. "Myslím si, že je vo vegetatívnom stave, čo znamená, že je pri vedomí, ale nereaguje. Dýcha, srdce mu bije, pravdepodobne sa dokáže s pomocou posadiť a urobiť malé krôčiky, ale nič viac," skonštatoval a je to skutočne bolestná správa pre všetkých, ktorí stále veria v zázrak.

Najčítanejšie