Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ozvala sa Harryho bývalá priateľka, TOTO si Meghan nedá za klobúk!
Zdielať na

Ozvala sa Harryho bývalá priateľka, TOTO si Meghan nedá za klobúk!

Archívna reportáž

Po vydaní kontroverzných memoárov Spare/Náhradník princa Harryho (38) sa ozývajú aj niektoré ženy z jeho minulosti, aby doplnili niečo, o čom sa zo zrejme dobrých dôvodov nezmienil. Pripomenula sa aj známa tvár z reality show Real Housewives of DC Catherine Ommanney (51), aby sa pochválila, že s princom Harrym randila jeden mesiac. Má jasný názor na jeho manželku, ktorú považuje za manipulátorku a nemyslí si, že je s ňou princ šťastný.

​Jednou z najdiskutovanejších tém z memoárov Spare bolo opísanie straty Harryho panictva, keď mal sedemnásť, kdesi za dedinskou krčmou so staršou ženou. U čitateľov to spolu s opisom jeho "omrznutého" penisu počas cesty na Antarktídu vyvolalo rozruch a mnohí si potom na sociálnych sieťach z týchto priznaní robili aj žartíky. Údajne tou ženou mala byť bagristka Sasha Walpole (40), ako tvrdí, a prišla preto aj do talk show Piersa Morgana, aby opísala to, čo a ako sa vtedy udialo. Akosi však na ňu veľmi nesedí prívlastok staršia žena, lebo rozdiel medzi ňou a princom je iba dva roky. Niektorí tipujú aj herečku Liz Hurley, ale jeho vyjadrenie "mala rada kone a správala sa ku mne ako k mladému žrebcovi, keď ma potom capla po zadku..." to veľmi nenaznačuje.

Svojich pár minút slávy v súvislosti s princom Harry si zrejme chcela užiť aj Catherine Ommanney, ktorá sa rozhodla vyrozprávať moderátorovi Danovi Woottonovi z GB News všetko o jej zážitkoch s princom. Táto Londýnčanka je matkou troch detí a keď si prečítala okrem iného aj Harryho kontroverzný opis straty panictva, bola vraj "šokovaná". Ale nepáčilo sa jej toho viac. "Absolútne netuším, prečo to urobil," povedala znechutene.

Z dokumentu sa zdá, že Harry a Meghan majú idylku:

​Spoznala ho, keď mal iba 21 rokov a ona 34. Prvýkrát sa stretli v bare v Chelsea v máji roku 2006, odkiaľ sa neskôr vybrali k jeho kamarátovi. Spomínala na krásny bozk, ktorý od princa dostala. Ich randenie trvalo zhruba mesiac. Opäť ho uvidela na zápase póla v roku 2009, a vtedy vraj priam prerazil cez ochranku, len aby sa s ňou pozdravil. Opísala ho ako "veľmi odvážneho, charizmatického, neuveriteľne zábavného, inteligentného a milého človeka".

Catherine vyzerá výborne aj po štyridsiatke:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Catherine Ommanney (@catommanney)

"Viem, že to bolo dávno, ale naozaj si myslím, že to už vôbec nie je ten človek, ktorého som stretla," vyjadril sa v talk show. Problém vidí v Harryho manželke Meghan. "Podľa mňa si vybral niekoho, kto je takmer opačným pólom, manipuluje ho a ovláda a ja som naozaj smutná," dala najavo nevalnú mienku o Meghan a zaťala ešte hlbšie. "Bola by som rada, keby skončil s niekým, ako je Kate, ktorá sa na túto rolu hodí," vyzdvihla manželku princa Williama, z čoho môže Meghan aj poraziť. "Hovorí, že je šťastný, ale mne sa nezdá byť šťastný... Vyzerá najsmutnejšie, ako som ho kedy videla," konštatovala s tým, že je rada, že si kráľovná nemohla prečítať memoáre princa Harryho. Nuž, kto chcel kam...

Pre ženu

Najčítanejšie