Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Angelina rúbe poriadne vysoko! Nový fešák po jej boku je zo slávneho, no aj nenávideného rodu!
Zdielať na

Angelina rúbe poriadne vysoko! Nový fešák po jej boku je zo slávneho, no aj nenávideného rodu!

Archívna reportáž

Keď sa pred pár dňami objavila hollywoodska hviezda Angelina Jolie (47) po boku s mužom v kalifornskom Malibu, začali hneď špekulácie. Paparazzi ich zachytil v momente ako vychádzali zo známej reštaurácie, kde strávili spolu až tri hodiny. Obaja vyzerali spokojne a Angelina sa nadšene usmievala, aj keď videla, že ich fotia.

Spoločný obed Angeliny Jolie s Davidom Mayerom de Rothschildom (44) mohol mať rôzne dôvody, isté je, že obaja sú veľkými zanietencami pre ekológiu a udržateľnosť života na našej planéte, píše portál PageSix. Téma ich trojhodinového rozhovoru sa preto týkala takmer isto aj tejto problematiky. Či chystajú v tomto smere aj spoločný projekt, sa ale už dá len domýšľať. Angelina pred zhruba dvomi rokmi pózovala pre fotografa National Geographic pri príležitosti Svetového dňa včiel, aby upozornila na naliehavú potrebu chrániť včely, ale v rámci témy ekológie a ochrany prírody sa angažovala už viackrát.  

David nie je, ako je to u stáročia prekvitajúceho rodu Rothschildovcov bežné, bankárom či finančníkom, ale venuje sa naplno už od mladosti enviromentalistike. Je tiež filmárom a zdokumentoval viacero svojich dobrodružných expedícii, vrátane prechodu oboch pólov, ale nakrútil aj náučné dokumenty o výrobných metódach domácich potrieb či snímky, kde upozorňoval na ďalšie problémy našej civilizácie. Ako sa dajú využiť plastové fľaše ukázal plavbou na lodi Plastiki, vyrobenou práve z fliaš, cez Tichý oceán zo San Francisca do Sydney. Za svoju angažovanosť získal rôzne ocenenia ako Emerging Explorer od National Geographic, či Mladý globálny líder od Svetového ekonomického fóra a mnohé ďalšie. 

Vysmiatu Angelinu a miliardára zachytili kamery po spoločnom obede v luxusnej reštaurácii Nobu: 

V súlade so svojím spôsobom života sa na schôdzku s Angelinou Jolie obliekol David de Rothschild veľmi ležérne, ona zvolila jej obľúbený jednoduchý elegantný štýl. David má vlastnú ekologicky orientovanú lifestylovú značku, ktorú uviedol na trh v roku 2016 a zahŕňa ako oblečenie, tak aj liečivé balzamy a huby mezcaluna. David študoval okrem iného aj naturálnu medicínu v Londýne. Ako vidieť, po svojich predkoch zdedil podnikavého ducha, na druhej strane, ľahko sa podniká, keď je členom najbohatšieho rodu na svete, keď sa ich spoločný majetok odhaduje na šialeného pol bilióna, teda 500 miliárd dolárov. Niet pochýb, že získať si srdce sympatického Davida by bolo pre každú ženu atraktívne, Angelinu zrejme nevynímajúc. Ale či je za ich stretnutím aj niečo viac zrejme ukáže až čas.

Dedič klanu Rothschildovcov je skutočne fešák:

Súvisiace články

Najčítanejšie