Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pohreb herečky Gondíkovej?! Fotka z rozlúčky s Langmajerovou manželkou všetkých šokovala!
Zdielať na

Pohreb herečky Gondíkovej?! Fotka z rozlúčky s Langmajerovou manželkou všetkých šokovala!

Gondíková a Langmajer tvoria už roky zohraný pár

Česká herečka a moderátorka Adela Gondíková má len 49 rokov, kariéra beží na plné obrátky, teší sa z pekného manželstva s hercom Jiřím Langmajerom a vo všeobecnosti priam prekvitá. Tak to aspoň všetci vnímali, kým nezačala kolovať fotografia z jej pohrebu. Také niečo vždy vyvolá silné emócie, veď v poslednom čase odchádza na večnosť nečakane veľa osôb aj z hereckej brandže.

​Pre Adelu Gondíkovú zjavne neexistuje téma, z ktorej by mala dostatočný rešpekt na to, aby nenašla spôsob, ako si z toho trošku vystreliť. Veľký boom krimi seriálov v televíznom vysielaní dáva takmer každému hercovi šancu, aby si v nich zahral. Adela nedávno prijala trochu zvláštnu rolu v minisérii Poslední oběť, kde hlavná hrdinka už na začiatku príbehu zomrie. 

Pre ľudí, ktorí o nakrúcaní netušia a zbadali zrazu len pohreb a fotku Gondíkovej, to bol poriadny šok. Našťastie, je to skutočne len "akože". "Keď sa nakrúcal pohreb, tak mi poslali do našej divadelnej komunikačnej skupiny moju fotku s tou čiernou páskou, akože som zomrela. Mne sa to zdalo vtipné, ale ostatní v skupine sa zľakli, čo to preboha je. Viete, my sme veľmi cynické, zo všetkého si robíme žarty," priznala pre Extra.cz táto sympatická milovníčka čierneho humoru. 

V seriáli sa mohla v úlohe obete vraždy Adela pozrieť na vlastný pohreb:

S typickým nadhľadom opísala Gondíková aj to, ako sa pri nakrúcaní cítila ako mŕtva. "Ako sa hrá mŕtvola? Nesmiete dýchať, hýbať sa, bola som prikrytá vrecom a bolo vidieť len moju ruku. Presne tak sa to hrá a je to už moja druhá," opísala svoj nezvyklý začiatok nakrúcania úlohy vedeckej pracovníčky, ktorá mala veľmi zvláštne pozadie. Presne toto je však humor či situácia, ktorá sedí nielen Gondíkovej, ale aj jej manželovi Langmajerovi. Ten je známy ešte väčšími bláznovstvami, a tak niet pochýb, že u týchto dvoch musí byť poriadne veselo.

Gondíková si zahrá v českej minisérii mŕtvu vedkyňu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televize Prima (@primaftv)

Súvisiace články

Najčítanejšie