Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Verešová ukázala "zostrih" tam dole! Ľudia sa do nej pustili, TOTO im ostro odkázala!
Zdielať na

Verešová ukázala "zostrih" tam dole! Ľudia sa do nej pustili, TOTO im ostro odkázala!

Archívna reportáž

Krásna mama dvoch detí Andrea Verešová (42) si ešte stále môže dovoliť pózovať takmer nahá. Jej dokonalé krivky tela priťahujú pozornosť mužov a budia závisť u nejednej ženy. Po odvážnych fotkách na sociálnej sieti jej vždy príde veľa rôznych komentárov, a nie vždy sú práve príjemné, čo sa potvrdilo opäť po jej najnovších záberoch v negližé.

​Cieľom videa a fotografií Andrey Verešovej, ktoré zverejnila Instagrame, mala byť ukážka, ako sa môžu nosiť jedny šaty na tri spôsoby. Video teda bolo určené primárne pre ženy, ale, prirodzene, zaujalo aj mužov. Najpikantnejšou časťou videa bol rozhodne moment, keď si odhodila ľahký župan holubičej farby a na jej tele zostala len luxusná čipková a najmä úplne priehľadná spodná bielizeň, ktorá skutočne nezakryla v podstate nič. A tak všetci jasne videli, aký "zostrih" má Andrea tam dole a iste si nejeden spomenul aj na to, že rovnaký "pásik" mala aj žena v porno videu, na ktorom sa zdalo, že je Andrea s manželom, hoci to vytrvalo popierali. 

Instagram/AV

A potom sa už začali hrnúť nadšené komentáre: "Krásna ženská, s krásnou postavou, jedna z najkrajších modeliek," či  "Ako v tej spodnej bielizni bohyňa teda". Podobne obdivných komentárov bolo mnoho, no našli sa aj kritické: "Syn a dcéra musia byť hrdí, že sa im mama predvádza takmer nahá". To býva častá výčitka smerom k ženám, ktoré sú aj matkami, no Andrea má na to jasnú odpoveď.

Andrea vymenila prehliadkové móla za rodinný život, avšak foteniu sa dodnes nevyhýba:

"Som modelka a od víťazstva v Elite model som si zvykla predvádzať a fotiť nielen v bielizni, ale dokonca aj nahá. Naučila som sa byť profesionálna, nehanbiť sa za svoje telo, a pokiaľ ide o vkusné, decentné a umelecké snímky, rada ich nafotím a prezentujem," argumentovala Verešová s jej typickou suverénnosťou. "Zaujímavé, keď nakrúca herečka, to vás neirituje. Úbohé pokrytectvo," neodpustila si prirovnanie s jej kolegyňami z filmovej branže.

No nemálo komentárov sa týkalo práve Andreinho najintímnejšieho miesta. Mnohí sa neostýchali komentovať, že ani ten pásik tam nemá čo robiť, v duchu súčasných trendov. Na to Andrea nereagovala, no chladnou je predsa len jeden komentár nenechal. "Už je trochu vidieť zub času. Teda hlavne v tvári," si trúfol napísať jeden zrejme dokonalý a večne mladý sledovateľ. Andrea na túto nemiestnu poznámku reagovala možno až prekvapivo pokojne. "No, už nemám dvadsať. Čas nikto nezastaví. Za svoj vek sa nehanbím," napísala jednoduchú a jasnú odpoveď. Kiežby všetci ľudia starli tak, ako Andrea!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie