Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bábo je na ceste! Jakub Prachař a Sára Sandeva vraj taja najkrajšiu správu!
Zdielať na

Bábo je na ceste! Jakub Prachař a Sára Sandeva vraj taja najkrajšiu správu!

Archívna reportáž

Český herec, moderátor, spevák a muzikant Jakub Prachař (39) tvorí pár s herečkou macedónskeho pôvodu Sárou Sandevou (27) už takmer dva roky. Zoznámili sa pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabitie a preskočená iskra sa poriadne rozhorela. O tom, že sú zasnúbení sa, klebetilo už dávnejšie, teraz ale prišla oveľa vážnejšia správa!

​Uplynulo len pár dní odvtedy, čo sa Jakub pre Super.cz vyjadril celkom jasne, že téma ďalšieho dieťaťa je na stole. Jednu dcérku už má, s Agátou Hanychovou majú 5-ročnú Miu. "Neprekážalo by mi, keby som mal ďalšiu dcéru. Dievčatá sú fakt lepšie," povedal Prachař, až by sa zdalo, že niečo je už aj na ceste.

Portál Sedmička.cz teraz prišiel so správou, že to tak naozaj aj je. Údajne dva od seba nezávislé zdroje im potvrdili, že Sára čaká bábätko, hoci pôvodne sa jej vyjadrenia nieslo skôr v duchu, že si chce ešte dopriať trochu času, kým sa pristúpia k tomuto veľkému kroku.

Pri nakrúcaní tohto seriálu si Jakub a Sára padli do oka:

Samotná herečka ale odmietla túto špekuláciu potvrdiť, no podľa všetkého ju ani nevyvrátila. "Má za sebou prvý trimester," ochotne ale vyzradil nemenovaný zdroj pravdepodobne z prostredia divadla, kde Sára účinkuje. Vraj je z tehotenstva a nastávajúceho materstva nadšená, vždy si priala veľkú rodinu. Už si teda len počkať, či a kedy sa rozhodnú zaľúbenci priznať farbu!

Najčítanejšie