Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smutné priznanie krásnej herečky Kuklovej po rakovine: Lásku som si zakázala!
Zdielať na

Smutné priznanie krásnej herečky Kuklovej po rakovine: Lásku som si zakázala!

Zdroj: Instagram/MK

Po neblahých skúsenostiach s mužmi zostáva pôvabná herečka Michaela Kuklová (54) radšej single. Sú to už dva roky, čo sa rozišla s Josefom Wittnerom (43), hoci boli už aj zasnúbení. Nemala ľahké obdobie, keďže sa liečila z rakoviny prsníkov, mala pred operáciou a psychika bola poriadne skúšaná. Odvtedy, čo sa vyliečila, je stále pod lekárskou kontrolou, ale už je konečne spokojná, keďže výsledky boli zatiaľ vždy dobré. Na svoj vek táto krásna žena rozhodne nevyzerá, jej drobná štíhla postava a pekná tvár lemovaná dlhými tmavými vlasmi iste priťahuje pozornosť nejedného muža.

​Pre mnohých je Michaela Kuklová navždy spojená s princeznou Jasněnkou, hoci si zahrala aj rôzne iné postavy vo filme aj v divadle. Aktuálne účinkuje v hre Prachy akoby z neba padali v Strašnickom divadle v Prahe, kde sa nedávno vybrala na premiéru komédie Presidenti, no garde jej nikto nerobil. "Do žiadneho nového vzťahu sa nehrniem. Moja hlava by už bola pre, ale srdce to ešte nechce," zverila sa pre Ahaonline.cz herečka, ktorá prežila nejedno sklamanie v láske, a tak je veľmi opatrná.

Veľmi zle dopadlo jej manželstvo s Jiřím Pomejem (†54), keď hrozilo, že pre jeho dlhy prídu o strechu nad hlavou dokonca aj jej rodičia. Práve stresy z toho obdobia by podľa nej mohli byť príčinou jej rakoviny. Ani s otcom jej jediného syna Romana (14) s podnikateľom Romanom Holomkom (64) z Vysočiny sa nekonal happy-end, najmä pre jej kariéru, pre ktorú sa rozhodla žiť v Prahe a odcudzili sa. "Bola by som strašne rada, keby som toho človeka, ktorý príde, mala rada, ale nie, aby som sa zamilovala. To sa potom človek správa ako pubertiak, a to práve nechcem," zamýšľala sa nad novým partnerom životom skúšaná Míša.  

Michaeline manželstvo s Pomejem nedopadlo šťastne:

Paradoxne v tom prípade vyznieva ďalšie priznanie: "Mne tie vzťahy srdcom prejsť musia, inak ich nie som schopná. Takže čakám, až sa srdce umúdri a povie – to je ten pravý!" Srdce je však potom veľmi ťažké ustrážiť, ale v hlave herečky sa našlo riešenie. "Chcela by som jednoducho človeka, ktorého už poznám. Z priateľstva človek zistí, že odrazu má rád, ale nie je to tá sebecká láska... Keď sa zamilujem srdcom, zas v tom potom lietam ako malé dievča, takže lásku som si zakázala," má to možno trochu zvláštne premyslené introvertná Michaela. V každom prípade by to bola škoda, ak by si nenašla milujúceho partnera, ktorý by jej bol oporou. Azda ešte takú lásku stretne. 

Krásna Michaela sa nedávno dozvedela od lekárov radostné správy, vyšetrenia ukázali, že je už zdravá:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie