Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrozba väzenia Nedvěda a Rolins neodradila od veľkého rozhodnutia! TAKTO sa spojili!
Zdielať na

Hrozba väzenia Nedvěda a Rolins neodradila od veľkého rozhodnutia! TAKTO sa spojili!

Archívna reportáž

Napriek hroziacemu trestu odňatia slobody, ktorému bude Pavel Nedvěd (50) spolu s vedením Juventusu Turín onedlho čeliť na súde v Taliansku, nezastavil svoje investície do budúcnosti s Darou Rolins (50). Je vidieť, že to spolu myslia naozaj vážne, keď po kúpe miliónového pozemku pri talianskom jazere Lago Maggiore investovali do ďalších dvoch - jeden pozemok si kúpili v Poľsku a ďalší v Prahe, na tom najlukratívnejšom mieste.

​Nepochybne, tak speváčka Dara Rolins, ako aj futbalista Pavel Nedvěd vo svojej kariére dosiahli skutočne hviezdne ciele. Nečudo, že sa to odzrkadlilo aj na ich príjmoch. Ale predsa len sa v talianskom futbale točia väčšie peniaze ako v českom a slovenskom šoubiznise, takže v rámci majetkových pomerov by mal mať Nedvěd navrch. Odhliadnuc od takýchto špekulácií je jasné, že obaja vždy mysleli na zadné vrátka, keď si Dara dala pred rokmi postaviť v Prahe veľký dom a neskôr investovala aj do kúpy ďalšieho v Dubaji, neďaleko od luxusného hotela Atlantis. Iba nedávno tam trávila voľné chvíle spolu s Pavlom.

Pavel Nedvěd taktiež investoval do nehnuteľností, ale vzhľadom na to, že bol ženatý, musel sa po rozvode o majetok podeliť aj so svojou exmanželkou. Po roku od začiatku vzťahu s Darou Rolins mu ale bolo už zrejme jasné, že jeho ďalšie investície budú smerovať do budovania ich spoločných domovov, a to ako v Taliansku, kde je už ako doma, tak aj v Prahe, v jeho rodnej krajine.

Pred dvomi rokmi Dara o láske len teoretizovala:

​Vybrali si naozaj exkluzívnu oblasť,  v prírodnej rezervácii Divoká Šárka v Prahe, kde je oáza pokoja v ruchu veľkomesta. Kúpili tam až štyri pozemky, ktoré pravdepodobne spoja do jedného veľkého. Na dvoch z nich už stojí budova a garáž. Celková suma, ktorú zaplatili za toto lukratívne miesto, je 35 miliónov korún, teda takmer milión a pol eur, čo je viac, ako za úžasný pozemok v Taliansku. Podľa zmluvy každému patrí polovica plochy pozemku.

Dara a Pavel si užívajú života aj cez cestovanie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Šárecké údolie je pre Daru osudné, už aj vzhľadom na jej nehodu z roku 2010 s fatálnymi následkami pre 63-ročného cyklistu, ale zjavne sa už z toho spamätala. "Praha je jednoducho srdcovka. Sťahovala som sa tu už 12-krát a vyzerá, že ani tentokrát to nebude naposledy," zamýšľala sa v jednom zo svojich posledných príspevkov na Instagrame. S Pavlom Nedvědom si už ujasnili svoje plány do budúcnosti. "Dohodli sme sa, že už spolu nebudeme mať deti, ale že postavíme dva domy. Jeden tu v Českej republike a druhý v Taliansku. Nechceme sa navzájom nútiť do sťahovania," povedala speváčka ešte v novembri 2022 pre iDnes.cz. Ak všetko dobre dopadne a Nedvěd sa vyhne väzeniu, môžu spolu s Darou spriadať aj ich ďalšie plány do  budúcnosti. Žeby už nastal čas aj na svadbu?

Najčítanejšie