Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Verešová zažila v Gruzínsku peklo! Bola úplne mimo, žiadny lekár v dosahu!
Zdielať na

Verešová zažila v Gruzínsku peklo! Bola úplne mimo, žiadny lekár v dosahu!

Archívna reportáž

O krásnej slovenskej modelke sa dá s istotou povedať, že je veľmi scestovaná. Andrea Verešová (42) trávi v zahraničí počas roku pomaly viac času ako doma. Zväčša ide o luxus v exotických krajinách, hoci neopomína ani horské lokality, lebo obľubuje lyžovanie. V tomto smere idú v jej stopách aj jej deti, prednosť pre lyžami však dávajú snowboardu. Dokonca už úspešne reprezentujú Českú republiku aj na medzinárodných pretekoch mládeže. Dcéra Vanessa mala nedávno preteky v Gruzínsku a mama jej robila sprievod. No zažila tam poriadne krušné chvíle.

​Pätnásťročná Vanessa Volopichová (15) v januári potvrdila, že má talent, keď získala zlatú medailu v snowboardingu na nedávnej Európskej olympiáde mládeže. Prvenstvo získala aj na ďalších pretekoch a vyzerá, že ju čaká v tomto športe úspešná budúcnosť. Mama je na ňu právom hrdá a keď môže, nenechá si ujsť žiadne jej dôležité preteky, aby ju podporila. Nedávno sa s ňou vybrala až do ďalekého Gruzínska, kde sa konali ďalšie medzinárodné preteky. Aj keby sa mohlo zdať, že je zvyknutá na všelijaké podmienky aj kuchyňu v rôznych krajinách sveta, niečo jej teraz narobilo skutočne výnimočnú šarapatu. Až tak, že mala priam obavy o svoj život.

"V sobotu som sa po pretekoch začala cítiť veľmi zle. Nevoľnosť a únavu vystriedali vysoké teploty a silné kŕče v bruchu. Celú noc som sa zvíjala od bolesti a nebudem komentovať, čo nasledovalo. Najbližší lekár bol vzdialený 4 hodiny od nás a ja som nemala silu vstať z postele. Jediné, čo mi zostávalo, bolo dúfať, že to nie je zápal slepého čreva alebo žlčníka. Dva dni som o sebe takmer nevedela," posťažovala sa Verešová, ktorá sa z toho ešte stále celkom nespamätala. Čo bolo príčinou jej problémov zrejme nezistila, mohla za tým byť viróza, ale aj strava. 

 Verešovej dcéra Vanessa je talentovaná snowboardistka:

Počas dvoch dní, keď sa nemohla takmer pohnúť z postele a myslela už aj na to najhoršie, sa jej odrazu aj bez pomoci lekára konečne uľavilo. "Ďakujem Bohu, že som sa opäť postavila na nohy a že je mi lepšie. Opäť som si pripomenula skutočné hodnoty. Sľúbila som si, že budem vďačnejšia za každý okamih vo svojom živote za to, že dýcham, že moje telo funguje, že môžem pracovať, cestovať, milovať, objímať svoje deti," konštatovala s pokorou jedna z našich najkrajších celebrít, ktorá je vždy ozdobou spoločnosti. Dá sa zrejme opäť konštatovať to známe - na všetkom zlom je niečo dobré. Andrea našla to dobré v znovunájdení skutočných hodnôt.

 Andrea sa s nepríjemným zážitkom z Gruzínska podelila s fanúšikmi na Instagrame:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie