Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Poriadne studená sprcha pre Hanychovú! Tušila, že jej milionár Soukup má dlhy na všetky strany?!
Zdielať na

Poriadne studená sprcha pre Hanychovú! Tušila, že jej milionár Soukup má dlhy na všetky strany?!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Navonok si mediálny magnát Jaromír Soukup (53) užíva život vďaka svojmu obrovskému majetku a mnohé ženy ho preto Agáte Hanychovej (37) závidia. Je ale otázne, čo si potom myslieť o tom, že sa má proti jeho mediálnej agentúre začať insolvenčné konanie. Pritom to údajne nie je prvé konkurzné konanie, ktorému čelí táto agentúra. Tomu predchádzajúcemu sa napokon šťastne vyhla.

​Život v blahobyte, ktorý okúsila Agáta Hanychová už na začiatku vzťahu s Jaromírom Soukupom v jeho vile v Marbelle, či v jeho newyorskom apartmáne, sa jej iste páčil. Aj v Prahe má jej priateľ dom s veľkým pozemkom a vlastní tiež luxusný apartmán na najvyššom poschodí mrakodrapu. Ale ani ona sama sa zaiste nemá zle, taktiež vlastní rodinný dom a mala preto dlho dilemu, kde bude bývať, keď sa jej narodí dieťa s Jaromírom. Všetko už však vyzerá na to, že sa rozhodla žiť s Jaromírom u neho v dome, kde sa prerábajú izby, aby tam mohla prísť aj s deťmi a mať všetko pohodlie.    

Snáď o to všetko Jaromír nepríde kvôli údajným dlhom jeho spoločnosti, pre ktoré podali návrh na začatie insolvenčného konania hneď tri spoločnosti. Má ísť o sumu presahujúcu tri milióny českých korún. Soukupova firma sa k tomu má vyjadriť do 15 dní. Zástupca Soukupovej spoločnosti, Libor Vachtl, vydal tlačovú správu s tvrdením, že spoločnosť nie je v úpadku a všetko sa bude ďalej riadiť podľa insolvenčného konania, pričom sa mieni brániť podaním trestného oznámenia. 

Vďaka Jaromírovi, ktorý vlastní súkromnú televíziu, si mohla Agáta splniť sen o vlastnej šou:

Takto postupovali aj pred dvoma rokmi, keď sa na súde začalo konkurzné konanie voči tej istej spoločnosti a boli úspešní. Ešte v ten istý rok v apríli bol tento návrh zamietnutý. Jaromír Soukup je vlastníkom veľkej mediálnej skupiny, niet pochýb, že ak by o ňu prišiel, mal by vážny problém. Azda opäť z tejto šlamastiky vyviazne a problémy sa nedotknú jeho novej rodinky.

Agáta rada užíva luxus, ktorý jej dopraje jej štedrý  partner Jaromír: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie