Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Agáta totálne pobúrila matky dievčatiek! Chce sem priniesť kontroverzný trend z USA?!
Zdielať na

Agáta totálne pobúrila matky dievčatiek! Chce sem priniesť kontroverzný trend z USA?!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

O dva mesiace by mala influencerke Agáte Hanychovej (37) pribudnúť do rodiny ďalšia dcérka, ako to už prezradila vlani začiatkom decembra. Možno aj preto začala uvažovať o tom, že jej ďalšia aktivita po pôrode sa bude týkať organizácie súťaže krásy pre dievčatká. Nie je však celkom isté, či je to práve v tejto dobe tá najlepšia myšlienka, a to z viacerých dôvodov. Snáď najcitlivejšou otázkou sú rôzne nepekné kauzy z USA, kde má táto súťaž korene a z dievčatiek robia na súťažiach kópie dospelých žien.

​Od myšlienky k jej realizácii nie je u Agáty Hanychovej nikdy ďaleko. Nápad so súťažou Miss pre dievčatká sa preto snaží čo najrýchlejšie odkonzultovať s jej sledovateľkami na Instagrame. "Prihlásili by ste svoje deti do súťaže Miss? Týkalo by sa to dievčatiek vo veku 6 - 12 rokov," položila prvú otázku o jej predstavách o čo ide aj s vymedzením vekovej kategórie. "Ak by bol záujem, tak by som niečo také chcela zorganizovať," vzápätí sa priznala, že to má už v pláne. Zaiste by ju v tom jej partner Jaromír Soukup podporil a pravdepodobne by ju s tým projektom aj pustil do programu jeho televízie.  

Možno očakávala väčšiu podporu jej myšlienky, ale v tomto smere ju jej inak verné sledovateľky veľmi nepodporili. V dobe, keď sa stupňuje násilie, dark internetom sa šíria pedofilné fotky či videá, pričom boli obvinené už aj známe osoby, to zrejme skutočne nebude najšťastnejší nápad. Agáta sa pokúsila vysvetliť, ako by si to predstavovala. "Nemyslím to tak, že by ste mali svoju dcéru zmaľovať, nalepiť jej mihalnice atď. ako je to v Amerike, ale len ukázať, že vaše dievčatko je najkrajšie," začala argumentovať Agáta. "Vy si nemyslíte o svojich deťoch, že sú najkrajšie a že by ich mal každý vidieť? Vy sa bojíte úchylákov?" provokovala otázkou na citlivú strunu jej sledovateliek.    

Agáta a jej rozkošná dcérka Mia:

O svojej dcérke Mii (4) sa svojho času však Agáta v jednej relácii vyjadrila, že pekná nie je."Ale ja dúfam, že z toho vyrastie," dodala, ale keď moderátorka poznamenala, že je rozkošná, súhlasila. "Ona je naozaj rozkošná, alebo môžno povedať, že zvláštna. To sa vždy hovorí o škaredých dievčatách, že sú zvláštne. Vieš, ona nie je pekná, ale zvláštna. Takže Mia je zvláštna, ale ja dúfam, že bude pekná, keď bude staršia," zauvažovala. Vyzdvihla však jej bystrosť a šibalstvo príkladom, ako ju chcela postrašiť, keď raz neposlúchala. "Mia, tak poď, odveziem ťa do pekla. A ona na to: Áno, super, budú tam čerti, že?" priznala vtipnú historku a dodala, že jej mama Veronika Žilková povedala, že v tomto je Mia po Agáte. Nepochybne by zažiarila aj v súťaži, ak ju jej mama zorganizuje - dá sa predpokladať, že hoci odznela kritika, stále by sa našlo dosť matiek, ktoré by si s dcérami chceli podobnú súťaž vyskúšať.

Agátina dcérka Mia sa už onedlho stane veľká sestra: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie