Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Harry nevie predýchať sex jeho manželky s iným! Potrebuje vraj elektrošoky!
Zdielať na

Harry nevie predýchať sex jeho manželky s iným! Potrebuje vraj elektrošoky!

Archívna reportáž

Svet sa dozvedel z dokumentu Harry&Meghan, ale najmä z knihy Spare, teda Náhradník, toľko o súkromí vojvodov zo Sussexu, že je toho azda až priveľa. Mnohí sa zhodujú, že najmä niektoré intímnosti si Harry mohol odpustiť. Informácie o jeho primrzutom penise či prvom sexe sú už trošku za čiarou, no rovnako iste nejeden človek dvihol obočie, keď si prečítal o Meghan a jej seriálových sex scénach.

​Princ Harry sa priznal, že sledoval pikantné sexuálne scény Meghan Markle v seriáli Kravaťáci a niesol to veľmi ťažko. Dokonca priznal, že bol v stave, keď potreboval priam terapiu elektrickým prúdom, aby tie zábery dostal z hlavy. Našťastie, myslel to len obrazne, azda sa s tým, že jeho žena je herečka, dokázal zmieriť aj sám, bez pomoci odborníka.

Vojvoda zo Sussexu priznal, že keď začal chodiť so svojou terajšou manželkou, urobil "tú chybu, že si vygooglil a pozrel niektoré jej milostné scény na internete". V rokoch 2011 až 2018 hrala v seriáli z právnického prostredia ašpirujúcu právničku Rachel Zaneovú, a to ešte predtým, ako sa vydala do kráľovskej rodiny.

Harry a Meghan o sebe povedali už azda všetko:

​Harry vo svojich memoároch Spare priznal: "Bol som svedkom toho, ako si to s kolegom užívali v nejakej kancelárii alebo konferenčnej miestnosti. Takéto veci som nepotreboval vidieť naživo." V americkom dramatickom seriáli bol milostným záujmom bývalej herečky Mike Ross, ktorého hral Patrick J. Adams.

Takto vyzeral prvý bozk Meghan a Patricka, chémia sa zdá byť zjavná:

Počas propagácie druhej série seriálu Suits v roku 2012 sa Meghan a Adamsa pýtali na ich najtrápnejšie momenty počas nakrúcania. "Sex v kartotékárni bol divný," povedal Patrick. Meghan dodala: "Samozrejme, že to bolo divné." Veľkú časť času, keď Meghan účinkovala v šou, bola vydatá za producenta Trevora Engelsona, až kým sa v roku 2014 nerozišli. Tam sa diali iste divokejšie scény, ako pred kamerou v seriáli, ale to Harryho netrápi. Ako sa hovorí, čo oko nevidí, to srdce nepáli, no Harry si chcel zjavne vyskúšať nervy. Meghanin seriálový milenec bol pritom v máji 2018 na svadbe Harryho a Meghan vo Windsore.

Najčítanejšie