Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémola v Thajsku so sexi blondínkou?! TOTO tvrdí ženáč o veľavravnom videu!
Zdielať na

Vémola v Thajsku so sexi blondínkou?! TOTO tvrdí ženáč o veľavravnom videu!

Archívna reportáž

Tomu sa už ani veriť nechce, že po pár mesiacoch od škandálu s údajnou neverou s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18) si zápasník MMA Karlos Vémola (37) nedá zrejme opäť pokoj. Možno to však bola iba obyčajná náhoda, keď si ho všimol a nakrútil ako kráča v blízkosti vyzývavej blondíny z Brna istý slovenský youtuber v Thajsku. Práve tam trénuje Karlos na svoj blížiaci sa aprílový zápas v MMA. On však špekulácie, že je to jeho milenka, rázne popiera.

​Ani v ďalekom Thajsku sa Karlos Vémola nevyhol pozornosti našincov, ktorých sa tam pohybuje v zime nemálo. Po náročnom období plného stresov, keď sa popredný český bojovník MMA nevyhol ani vážnemu zdravotnému problému a musel odrieknuť očakávaný zápas s Patrikom Kinclom, je to už druhá exotická krajina, ktorú navštívil. Pokým na Mauríciu si užíval svadobnú cestu s manželkou Lelou (33), do Thajska mal odletieť výlučne kvôli tréningom. Je však otázne, ako sa pri ňom ocitla vnadná blondína z Česka, čo vidno v TOMTO krátkom videu slovenského youtubera. Snáď to nebola nastražená pasca na "chudáka nevinného" Vémolu.   

Krátke video vyvolalo okamžite veľkú pozornosť a portál Expres.cz dokázal zakrátko vďaka nemenovanému zdroju dotyčnú ženu identifikovať. Podľa ich správ má ísť údajne o istú Laru z Brna a Vémola ju má poznať už dlhšie z nočného klubu v Brne, kde dotyčná pracuje. Je známe, že Terminátor obľubuje takéto prostredie a je tam častým štamgastom. Samozrejme, že sa pozná aj s tamojšími pracovníčkami. Ale akou náhodou sa jeho cesta v Bangkoku skrížila s Larinou, je naozaj otázne. Medzitým sa k tomu stihol už vyjadriť aj on sám.

Karlos sa momentálne dáva do formy v horúcom Thajsku:

"Vidím, že Česko opäť žije nejakou kauzou, že okolo mňa prešla na chodníku nejaká pani. Tak zo mňa všetci robia nejakého sexuálneho predátora, že si sem chodím užívať a nie trénovať. To môže povedať asi len človek, ktorý tu nikdy nebol. Medzi trojfázovými tréningami som rád, že stihnem akurát lekára a vyspať sa. Na nejaké užívanie mi rozhodne nezostáva čas. Nehľadiac na to, že sa veľmi teším na návrat do Česka, na svoju manželku a deti. To je jediné, čo ma zaujíma, tréning, drieť a zvíťaziť. Vypúšťam bláznivé video a sústredím sa na svoju prácu," stálo v jeho komentári na sociálnej sieti. Ako inak, opäť zo seba robí neviniatko. Jeho súper Kincl to už vtipne, pochopiteľne ironicky, okomentoval: "Ja by som to nedramatizoval, proste tvrdý kondičný kemp vo dne v noci. Splnil, čo sľúbil". Lele ale bude musieť po návrate asi všeličo vysvetľovať. Avšak ak s tým už tak trochu aj nerátala...

O sarkastické komentáre pod Karlosovými príspevkami nie je núdza:

Súvisiace články

Najčítanejšie