Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bohdalkin o 23 rokov mladší bohatý priateľ prezradil TOTO o ich vzťahu!
Zdielať na

Bohdalkin o 23 rokov mladší bohatý priateľ prezradil TOTO o ich vzťahu!

Archívna reportáž

Jiřinka zažiarila aj v talentovej šou ČSMT - ako špeciálna hostka v porote

Vzťah medzi staršou ženou a mladším mužom bol kedysi priam tabu, v súčasnosti je to však čoraz bežnejšie. Je to aj prípad legendárnej herečky Jiřiny Bohdalovej (91) a o 23 rokov mladšieho bohatého právnika Ľubomíra Focka (68). Údajne ju s nadšením sledoval v televízii ešte ako tínedžer, ale na to, aby sa s ňou stretol osobne si musel ešte veľmi dlho počkať. Najskôr to bolo iba ich letmé zoznámenie v deväťdesiatych rokoch, iskra preskočila až na sústredení futbalového klubu Amfora v Dubaji, keď ju učil jazdiť na vodnom skútri a obdivoval jej temperament.

​​Aj keď v poslednom čase to nie je v rámci správ o zdravotnom stave Jiřiny Bohdalovej práve najlepšie, všetci dúfajú, že sa z toho spamätá a ešte mnohých poteší svojimi vystúpeniami. Bude tomu iste rád aj jej dlhoročný partner Ľubomír Focko, ktorý o ich vzťahu hovorí: "Fungovali sme ako rodina a fungujeme tak dobre. Jiřina ako partnerka je úplne super! Ľudsky sme veľmi sadli. Je to milý, priateľský a vzdelaný človek. Skvelo varí a môžem sa s ňou baviť o všetkom. Dúfam, že bude stale tak noblesná, príťažlivá žena, vynikajúci človek a energická kráľovná českého herectva." Vyznal jej hold v knihe Vždy úprimná Jiřina Bohdalová, ktorú napísal a vydal k jej vlaňajšiemu životnému jubileu.    

​Vysoký muž s vytrénovanou postavou je pôvodom Slovák, ale už roky žije v Prahe, kde má advokátsku kanceláriu a vedie a vlastní ďalšie významné firmy. Už nejaké tie roky sa objavuje po boku Jiřiny Bohdalovej na společenských podujatiach ako jej spoločník, pričom mnohí v ich vzťahu videli niečo viac, čomu sa herečka veľmi nebránila. Spoločne sa vybrali aj do USA, či inde do sveta a neraz sa dovolenkovali aj na jeho rodnom Slovensku. Po tom, čo sa vlani nečakane nakrátko ocitol vo väzbe, bola Bohdalová v šoku.

Ľubomír Focko svojho času nahral aj niekoľko piesní, vypočujte si jednu z nich: 

K Fockovi sa vyjadrila pre jednu českú súkromnú televíziu. "Som prekvapená ako všetci ostatní. A samozrejme mu to neprajem," povedala herečka, no ohradila sa voči tomu, že jej je pripisovaný partnerský vzťah s týmto milionárom. Jej vnuk k tomu dodal: "Ľuboš je rodinný priateľ, ktorého poznám z dovoleniek, nič viac. Ako človek je fajn." Fecko svojho času vysvetľoval, ako je to s ich dovolenkami. "Ja som cestoval so synom, ona s vnukmi. Boli sme ako otec, mama a tri deti. Fungovali sme ako rodina," povedal Fecko a znie to trochu inak, ako Bohdalkine vyjadrenie. V každom prípade, isté je, že sú si veľmi blízki a niet pochýb, že Jiřinke pekný vzťah na jeseň jej života všetci prajú.

 Jiřina je v súkromí kamarátka s mnohými mužmi, dobre si rozumie aj s kolegom Kubom Prachařom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jirina Bohdalova (@bohdalkajirinka)

Súvisiace články

Najčítanejšie