Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jágrova frajerka to dokázala! TOTO je finta, ako dohnať Jaromíra pred oltár!
Zdielať na

Jágrova frajerka to dokázala! TOTO je finta, ako dohnať Jaromíra pred oltár!

Archívna reportáž

O vzťahu legendárneho hokejistu Jaromíra Jágra (50) a modelky Dominiky Branišovej (28) sa vedie polemika už nejaký ten rok. Mnohí by už radi videli Jaromíra v chomúte, ale on sa tomu napriek pokročilému veku stále bráni. Zdá sa, že v Dominike našiel trpezlivú partnerku, ktorá vie, ako sa správať, aby ho zbytočne neprovokovala. Vyzerá, že mu tvorí ideálne zázemie, aby sa mohol naplno venovať jeho hokejovému tímu. Len by si mal tentoraz on dávať pozor, aby aj jej raz nedošla trpezlivosť.

​Aj keď je Dominika Branišová ešte mladá, iste by po pár rokoch vzťahu s Jaromírom Jágrom predsa len smerovala k manželstvu. K pokľaknutiu sa však doteraz nemal a zatiaľ tomu ani nič nenasvedčuje. Dá sa iba domnievať, že to s ňou myslí vážne, keď jej odovzdal do rúk aj svoj biznis s výživovými doplnkami na báze CBD, proteínmi a regeneračnými masťami. Sama to priznala vlani v rozhovore pre Blesk vo vyjadrení: "Pracujem pre Jardovu značku. V podstate robím úplne všetko, rozvážam, objednávam, robím reklamu... Samozrejme, že to nerobím všetko sama, ale rovnako ako ostatní som Jardovým zamestnancom." Na otázku, či ju za to Jágr platí, odpovedala: "Samozrejme, mám plat a určite sa nesťažujem. Jarda je štedrý."   

Vyzerá, že je spokojná so svojím postavením u Jágra, aj preto jej zrejme vôbec nechýba práca modelky, ktorou sa živila na začiatku svojej kariéry, aj keď ju celkom nevylučuje. "Ak je ponuka na na fotenie, rada ju prijmem, ale už som sa nacestovala dosť," vysvetľovala. Dominika pôsobila kedysi ako modelka nejaký čas v Číne, ale aj na iných miestach sveta. Vie preto, ako sa primerane obliekať aj vystupovať, aby slávneho hokejistu dôstojne reprezentovala. Aj keď je aktívna na Instagrame, kde má takmer dvanásťtisíc sledovateľov, svoje súkromie s Jaromírom tam zbytočne nerieši, čo on zaiste kvituje. Práve to sa zdal byť pri jeho predchádzajúcich láskach tak trochu problém, že všetky krásky akoby sa snažili zo vzťahu s českým hokejovým bohom čosi vytĺcť pre vlastnú popularitu. To Dominika ani trochu nerobí, a preto sa zdá, že práve to je recept na úspešný vzťah s Jardom, ktorý si súkromie vždy strážil.

Dominika reprezentuje Jaromíra aj na spoločenských udalostiach: 

Jaromír Jágr dáva najavo, že k nemu Dominika patrí aj tým, že za neho chodí občas na podujatia, kam je pozvaný, ale nemá práve čas. Zúčastnila sa napríklad vlani na jeseň na vernisáži obrazov, kde sa konala aj dražba v prospech jeho nadácie. "Jarda má dnes zápas, takže nemohol prísť, tak som tu ja. Veľmi rada podporím našu nadáciu," zdôvodnila partnerovu neprítomnosť Dominika, ktorá už jeho aktivity berie ako svoje. Jej skromné vystupovanie je iste mnohým sympatické, a preto sa tento vzťah, na rozdiel od predchádzajúceho s Veronikou Kopřivovou, teší podpore fanúšikov slávneho JJ68. Radi by ho už konečne videli aj v úlohe otca, a tak podaktorí sledujú, či sa Dominike nezaguľaťuje bruško. Zatiaľ sa nič podobné nedeje.

Dominika sa modelingu venuje už iba príležitostne, voľný čas venuje spoločným pracovným aktivitám s Jaromírom:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie