Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Z TOHTO odhalenia sa točí hlava! Leošovi Marešovi sa podarilo skutočné terno!
Zdielať na

Z TOHTO odhalenia sa točí hlava! Leošovi Marešovi sa podarilo skutočné terno!

Archívna reportáž

Mnohí kolegovia moderátora Leoša Mareša (46) zo šoubiznisu blednú závisťou nad jeho šikovnosťou. Ukazuje sa, že nemá talent iba ako šoumen, ale je aj vynikajúcim organizátorom s veľkými obchodníckymi schopnosťami. Stal sa vďaka tomu multimilionárom a ďalšie milióny má na dosah ako teraz, tak aj s prísľubom do budúcnosti.

​Už dávno sa nespolieha obľúbený český moderátor Leoš Mareš iba na príjem z jeho pôvodnej profesie, teda z moderovania. Keď vycítil príležitosť veľkého zárobku vďaka aktivite na sociálnych sieťach, okamžite šiel do toho. Získal si hneď pozornosť obrovského počtu sledovateľov, ako prvý v Česku a na Slovensku prekročil milión sledovateľov, čo mu zabezpečilo takmer bezpracný príjem z reklám. Jednoducho mu stačí iba ukazovať svoj bohémsky štýl života v luxuse, čo sa ľuďom zjavne páči. Keď po svojich mega úspešných šou, kde moderoval a spieval za účastí viacerých slávnych hostí, zistil, že mu ide aj organizácia týchto mega eventov a pustil sa do toho aj s ponukou pre kolegov zo šoubiznisu.

Publicista a reportér Michal Mareš sa v podcaste HN Ranný brífing o týchto aktivitách a ziskoch Leoša Mareša rozrozprával obšírnejšie. "Jeho príjmy majú v zásade štyri piliere, tým prvým je Instagram a rôzne reklamné spolupráce. Ten tvorí zhruba tridsať percent, desať percent je za moderovanie na Europe 2, ďalších desať percent firemné akcie, a zvyšok, teda zhruba polovica, tvoria eventy, ktoré organizuje," vypočítal podľa jeho mienky všetko v kocke. To sa ukazuje ako naozaj skvelý podnikateľský plán. Najviac ho ale baví nová oblasť, kde sa pasoval za kreatívneho producenta a má všetko sám pod palcom. Zorganizoval už koncert Štefana Margitu, ako aj Dary Rolins a v máji chystá koncert Kapitána Dema.

Veľkolepý koncert Dary Rolins k jej 50. narodeninám taktiež organizoval Leoš Mareš, a bola to šou, aká nemá v česko-slovenskom šoubiznise obdoby: 

"Má v sebe silný magnet, dokáže na seba pritiahnuť pozornosť a tiež si ju udržať. Vždy je v centre diania a pýši sa veľkou cieľovkou. Dokáže všetko zmonetizovať, čím sa líši od radu svojich kolegov, navyše to dokáže sám, nepotrebuje manažéra, všetko to ide za ním," mieni publicista. Spojil sa pritom so spoločnosťou, ktorá má pod palcom O2 arénu, a prišiel s nápadom, ktorý mu zarobí ešte viac peňazí. "Prišiel s veľmi zaujímavou vecou. Koncert neorganizuje na kratšej strane, naopak má okolo seba 360-stupňový rozhľad, a tak môže predávať celú plochu haly. Môže predať až dvadsaťtisíc vstupeniek. To sa potom dostávame k tridsiatim miliónom, keď je vypredané, za jeden večer," šokoval skutočne vysokými sumami, z ktorých aj po odpočítaní podielov všetkých zúčastnených ostáva Marešovi stále obrovský balík. Nuž, niekto sa vie obracať.

Leoš Mareš je mimoriadne schopný organizátor, a zdá sa, že si svoje "nové" poslanie v šoubiznise užíva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie