Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Túto slávnu speváčku by skutočne NIKTO nespoznal! Šialená zmena a 20 rokov zrazu ubudlo!
Zdielať na

Túto slávnu speváčku by skutočne NIKTO nespoznal! Šialená zmena a 20 rokov zrazu ubudlo!

Zdroj: Instagram/ST

Americká hviezda country a pop hudby Shania Twain (57) nedávno prekvapila zmenou svojho typického účesu, ako aj novou farbou vlasov. Bola takmer na nepoznanie, keď sa objavila ako blondínka minulý týždeň na večierku vydavateľstva, ktorý bol predzvesťou Grammy. Na prvý pohľad zrejme musel každý premýšľať, odkiaľ tú platinovú blondínu pozná.

​Ako azda väčšina žien, aj Shania Twin má občas rada zmenu svojej vizáže. Zvyčajne si najviac ľudia všimnú zmenu účesu či farby vlasov. Keď jej James Corden položil počas vysielania The Late Late Show, kde prišla ako blondínka, otázku, čo ju podnietilo zmeniť účes, iba krátko odvetila: "Jednoducho to milujem!" a so smiechom dodala: "Len sa zabávam." Na večierku vydavateľstva bola Shania oblečená v oranžovom hodvábnom overale a dlhom čiernom kabáte a s kolegyňou Kim Petras vyzerali ako dvojičky, keď spolu pózovali fotografom. "Už dávno som sa tak nezasmiala!" napísala k fotkám z večierka na Instagrame. 

Nebolo to však po prvýkrát, čo sa Shania ukázala s novým účesom. Vlani v decembri prekvapila fanúšikov, keď si prišla prebrať cenu People's Choice Awards 2022 v ikonickom leoparďom vzhľade z jej videoklipu That Don't Impress Me Much s ružovými vlasmi na hlave. "Prijmite svoju individualitu a svoje bláznivé nápady. Buďte odvážni. V číslach je sila. Sme v tom spolu. Láska je láska, a keď vám niekto zabuchne dvere pred nosom, jednoducho sa rozbehnite, skočte na tie dvere a vykopnite ich. Nebudete to ľutovať. Buďte svojou kráľovnou," prišla v príhovore s odvážnou výzvou. Teraz sa 3. februára objavila na titulke časopisu Rollacoaster v žiarivo oranžovej parochni s dlhou ofinou, ktorá jej zakrývala obočie.

Pripomeňte si Shaniu Twain v klipe k jej známej piesni That Don't Impress Me Much: 

Častej zmene účesov vďačí speváčka do značnej miery parochniam, a vždy spôsobí rozruch, obvykle s pridanou hodnotou. Aktuálne tiež upozornila na svoj aktuálne vydaný nový album Queen of Me. Keď ho propagovala v The Kelly Clarkson Show, mala zas na hlave účes s bohatými hnedými kučerami. Moderátorke vysvetľovala, že "Queen of Me naozaj vystihuje celý ten pocit osobnej identity, vlastníctva svojej identity. Som šéfom seba. Som svojou kráľovnou." Každá žena podľa nej musí prevziať zodpovednosť za seba a svoje rozhodovanie. "Povedala som si, že budem písať piesne v lepšom duchu, pri ktorých sa mi bude chcieť tancovať, pri ktorých sa budem cítiť šťastná," konštatovala Shania, ktorá už dlhší čas čelí kritike, že sa na seba veľmi nepodobá. Niet pochýb, že si už pomohla aj rôznymi zákrokmi, no detaily nikdy nepriznala. No blond vlasy jej rozhodne pomohli a ubrali nejaký ten rôčik. Rozhodne nikto by jej netipoval, že sa pomaly blíži k šesťdesiatke.

Shania Twain prešla poriadnou zmenou imidžu, fanúšikovia z toho však podľa komentárov nie sú ani trochu nadšení:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Twain (@shaniatwain)

"Povedala som si, že budem písať piesne v lepšom duchu, pri ktorých sa mi bude chcieť tancovať, pri ktorých sa budem cítiť šťastná," konštatovala Shania, ktorá už dlhšie čelí kritike, že sa na seba veľmi nepodobá. Niet pochýb, že si už pomohla aj rôznymi zákrokmi, no detaily nikdy nepriznala. No blond vlasy jej rozhodne pomohli a ubrali nejaký ten rôčik. Rozhodne nikto by jej netipoval, že sa pomaly blíži k šesťdesiatke.

Najčítanejšie