Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sexi herca obvinili z násilností aj kanibalizmu! Po prvýkrát sa rozhodol k svojmu prípadu prehovoriť!
Zdielať na

Sexi herca obvinili z násilností aj kanibalizmu! Po prvýkrát sa rozhodol k svojmu prípadu prehovoriť!

Zdroj: YouTube

Po tom, čo hollywoodskeho herca Armanda "Armie" Hammera (36) obvinili jeho bývalé milenky z mimoriadne násilného správania a náznakov kanibalizmu, zostali pre neho dvere Hollywoodu zatvorené. Nepomohlo ani to, že jeho otec, ktorý zomrel vlani v novembri, bol zámožným vlastníkom niekoľkých významných podnikov, vrátane filmovej a televíznej produkčnej spoločnosti. Jeho pradedo zo strany otca s rovnakým menom, ako má on, bol ropným magnátom a filantropom a patril medzi najbohatších mužov USA. Možno práve tieto privilégiá poznačili jeho povahu, aj keď on tvrdí, že jeho zvláštne správanie spôsobilo zneužívanie v jeho detstve.

​Takmer dvojmetrový fešák Armie Hammer sa nevie stále spamätať z jeho hereckého pádu pre vážne obvinenia zo sexuálneho násilia s kanibalskými chúťkami, z čoho ho vlani obvinila jeho bývalá milenka Coertney Vucekovich. Jeho osobná správa, ktorú zverejnila, kde sa sám priznáva ku kanibalizmu, musela šokovať aj tých najotrlejších, píše portál DailyMail. Okrem nej sa prihlásila jeho dlhoročná milenka Efrosina Angelova a dve mladé ženy. Tieto obvinenia mali Hammera dohnať až k pokusu o samovraždu. On sám túto historku zdieľal slovami: "Jednoducho som vošiel do oceánu, plával som tak ďaleko, ako som len mohol, a dúfal som, že sa buď utopím, alebo ma zrazí loď, alebo ma zožerie žralok. Potom som si uvedomil, že moje deti sú stále na brehu a že im to nemôžem urobiť."

Hammer žije teraz na Kajmanských ostrovoch, kde prežil s rodičmi svoje detstvo, a zarába si tam prenajímaním rekreačných objektov. Jeho bohatý otec Michael Hammer ho po škandále odrezal od jeho majetku a peňazí, ale aj akejkoľvek podpory. S bývalou manželkou Elizabeth Chambers, ktorá ho hneď opustila po tom, ako sa objavili obvinenia o jeho násilí, má sedemročnú dcéru Harper a päťročného syna Forda Armanda. Hammer po dlhej odmlke aktuálne poskytol rozhovor Jamesovi Kirchickovi z Air Mail, v ktorom prezradil, že v detstve sám trpel kvôli sexuálnemu zneužívaniu a začal sa kajať.

O skazenom živote Armieho Hammera bol nakrútený aj dokument s názvom House of Hammer: 

"Som tu, aby som si priznal svoje chyby, prevzal zodpovednosť za to, že som bol haj*el, že som bol sebecký, že som využíval ľudí, aby som sa cítil lepšie, a keď som skončil, išiel som ďalej," vyznal sa zo svojich hriechov. Jeho násilie má vraj pôvod v sexuálnom zneužívaní zo strany pastora mládeže v škole, keď mal 13 rokov. "To do môjho života vnieslo sexualitu spôsobom, ktorý bol úplne mimo mojej kontroly. V tejto situácii som bol bezmocný. Nemohol som v tejto situácii spraviť nič. Sexualita mi bola predstavená desivým spôsobom, nad ktorým som nemal žiadnu kontrolu," pokračoval s tým, že sa táto skúsenosť pretavila do potreby "mať kontrolu nad situáciou sexuálne".  

Armiemu sa na márne kúsky rozpadla nielen kariéra, ale aj rodina s Elizabeth Chambers, s ktorou má dve deti: 

Toto tvrdenie vraj potvrdila aj Hammerova krstná matka. Hammer však uznal, že bol „na milión percent“ emocionálne násilný voči ženám, ktoré ho obviňujú, no trvá na tom, že už prešiel dlhú cestu k uzdraveniu. Druhá vec je, ako sa z desivého, násilného správania, kde rezal a hrýzol až do krvi, ako aj z mnohých iných praktík, spamätajú jeho obete.

Súvisiace články

Najčítanejšie