Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hviezdny párik hlási: Bábo je ceste! Herec ale priznáva, že je z toho vydesený!
Zdielať na

Hviezdny párik hlási: Bábo je ceste! Herec ale priznáva, že je z toho vydesený!

Zdroj: youtube/screenshot

Seriál Hra o tróny sa stal jedným z najúspešnejších v histórii. Fantastický príbeh si získal milióny divákov po celom svete, herci sa stali megahviezdami. No dvom z nich priniesla práca na seriáli ešte niečo navyše. Odkedy sa na Islande zoznámil britský herec so šľachtickým pôvodom, Kit Harington (36), počas nakrúcania s herečkou Rose Leslie (35), ubehlo už neuveriteľných jedenásť rokov. Na tomto čarovnom ostrove si táto herecká dvojica zahrala zamilovaný pár - Jon Snow a Ygritte, ktorých vzťah skončil tragicky. V reálnom živote však ich vzťah, naopak, prekvital a v roku 2018 sa stali manželmi.

​Kit a Rose sa stali začiatkom roku 2021 rodičmi synčeka. Teraz Harington oznámil veľkú novinu - onedlho pribudne do rodinky ďalší súrodenec. Po skúsenosti s výchovou ich prvého potomka je z toho vraj trochu nesvoj. Pokým pred narodením prvého dieťaťa lietal vraj Kit Harington od šťastia priam v oblakoch, teraz je oveľa pragmatickejší. Nebolo totiž vôbec jednoduché zabezpečiť starostlivosť o malého synčeka pri jeho a manželkinej pracovnej vyťaženosti.

V relácii The Tonight Show Starring Jimmyho Fallona herec moderátorovi prezradil, že čakajú s manželkou Rose Leslie ďalší prírastok do rodiny. "Som vydesený," priznal sa hneď po tom, čo to oznámil. Spomenul tiež, že syna na súrodenca už pripravujú, ale ešte to "koncepčne nepochopil".

Harington prezradil aj to, ako sa malému dvojročnému synčekovi snažili vysvetliť, že v maminom brušku mu rastie súrodenec, aby ho na to včas pripravili. "Ukázali sme na bruško Rose a hovoríme: 'Mamičkino dieťa'. A on ukazuje na svoje bruško a hovorí: 'Moje dieťa'," spomenul vtipnú príhodu so synčekom. Rolu otca prežíva veľmi silno. Aj preto vraj prijal rolu vo filme Baby Ruby, ktorý bol uvedený počas Medzinárodného filmového festivalu v Toronte v roku 2022. "Myslím, že v tom bola skutočná katarzia. Môj synček mal asi 4 alebo 5 mesiacov, keď sme to nakrúcali, takže som práve vyšiel z procesu, v ktorom sa dvaja hrdinovia ocitli priskoro v roli rodičov, a tak som to v tomto filme doslova skúmal. To bol hlavný dôvod, prečo som to chcel robiť," povedal fešák Harington.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kit Harington ♡ (@kitharingtonig)

Zamýšľal sa aj nad rolou muža ako otca: "V súčasnosti sa čoraz viac zapájame do výchovy detí a ako moderný otec mám občas skutočný pocit, že sme len pozorovateľmi. Nie sme tak aktívne zapojený do procesu výchovy dieťaťa a môže sa preto dostaviť pocit, že nevieme, čo sa deje, aké emócie sa v žene odohrávajú, čo prežíva matka alebo vaša partnerka." Rose sa zas vlani zverila pre Harper's Bazaar ako sa s Kitom snažili podeliť o starostlivosť o syna, keď nakrúcala. "Mali sme dohodu, že keď náš syn uprostred noci plakal, bolo na Kitovi, aby sa oňho išiel postarať, pretože ja som musela skoro vstávať do práce," dojímala sa herečka s tým, že bolo pre ňu "veľmi kruté, byť odtrhnutá od synčeka". Dokonca pochybovala, či bude schopná vydržať šesť mesiacov v takomto režime. Nuž, a to ešte len teraz uvidia, ako sa funguje s dvomi mylými deťmi.

Najčítanejšie