Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Plekanec o vzťahu so Šafářovou: Všetko je vždy moja chyba!
Zdielať na

Plekanec o vzťahu so Šafářovou: Všetko je vždy moja chyba!

Archívna reportáž

Azda najmä pre vzťah s hokejistom Tomášom Plekancom (40) a plán na založenie rodiny sa rozhodla úspešná tenisová hráčka Lucia Šafářová (35) svoju profesiu v roku 2019 definitívne ukončiť. Odvtedy sa už stali rodičmi dvoch detí a vstúpili aj do manželského zväzku. V ich rodine ale stále panuje športový duch. Pre oboch je šport vášňou a chcú k nemu viesť aj ich potomkov. Ale aj oni dvaja sa občas správajú, akoby boli deťmi a veľmi sa zabávajú, keď si spolu merajú sily.

​Lucie Šafářová je veľmi aktívna na sociálnych sieťach a zrejme k tomu inšpirovala aj kedysi veľmi uzavretého Plekanca. V ich vzťahu akoby dočista pookrial a ukazuje, že má, podobne ako Lucia, veľký zmysel pre humor a recesiu. "Nie je tak dôležité, čo v živote máme, ale koho v ňom máme," pripísal vlani slávny hokejista k ich spoločnej rodinnej fotografii a Lucia na to zareagovala srdiečkami. A treba uznať, že tí dvaja si perfektne rozumejú. Nepochybne ich spája aj láska k športu a súťaživosť.

Po tom, ako sa manželia Plekancovci vlani v novembri vtipne prekárali pri ich spoločnom zápase v squashi, čo zdokumentoval Tomáš vo videu a zdieľal, urobil tak aj teraz, keď si spolu zahrali pre zmenu basketbal. Ako inak, opäť s pohotovými hláškami zabodovala Lucie s jej typickým zmyslom pre humor. Keď netrafila loptou do koša, a hodila ju za plot, pekne si pre ňu musela aj ísť. No potom sa jej podarilo loptu v koši aj zaseknúť.  

Lucie kvôli rodine zanechala úspešnú tenisovú kariéru, avšak priznala, že hrala tenis aj na začiatku tehotenstva: 

To už Tomáša celkom dostalo a rezolútne prehlásil: "S tebou už nebudem hrať basketbal." Všetko to bolo zachytené vo videu, ako aj Šafářovej následný smiech spolu s argumentom: "To nie je moja vina! Ty si ju málo nafúkol!" Tomáš si po skúsenostiach, ako sa vždy pri ich spoločnom športovom zápolení vie jeho manželka pohotovo vynájsť, aby zvalila jej neúspech na neho, neodpustil poznámku: "Všetko je vždy moja chyba, to je jasné." Jeho smiech pritom ale ukazoval, že sa aj na tejto výčitke dobre baví. Že sa tí dvaja našli, uznala už aj  bývalá Plekancova manželka Lucka Vondráčková (42), ktorá teraz prežíva lásku s mladým zápasníkom MMA Zdeňkom Polívkom (24). Vie, že o synov, ktorých majú s Tomášom v striedavej starostlivosti, je v jeho novej rodine s Luciou dobre postarané. 

Takýmto videom sa športová rodinka rozlúčila s rokom 2022:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Najčítanejšie