Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Kríza u Dyka a Vilhelmovej?! Dal si pauzu v divadle, má v tom byť mladá kolegyňa!
Zdielať na

Kríza u Dyka a Vilhelmovej?! Dal si pauzu v divadle, má v tom byť mladá kolegyňa!

Archívna reportáž

Vojta je skutočne zjav na českej umeleckej scéne

Nad donedávna priam idylickým vzťahom slávnych manželov z hereckej branže, Taťány Dykovej rodenej Vilhelmovej (44) a Vojtěcha Dyka (37) vraj visí mráčik. Aspoň by sa tak mohlo zdať po tom, čo sa v zákulisí šepká, že Vojta až priveľmi podľahol čaru jednej jeho kolegyne. Sám preto uznal, že bude lepšie, keď sa vzdá svojej úlohy v muzikále Legenda jménem Holmes, kde účinkuje aj nemenovaná kráska.

​Ako to už u hercov často býva, lásku často stretnú v práci. A stáva sa to aj opakovane, rozvody a rozchody v šoubiznise "fičia" na plné obrátky. Aj Táňa Vilhelmová sa zoznámila s terajším manželom Vojtom Dykom počas skúšok ich spoločného účinkovania v hre Bláznivý Petříček na jeseň 2010. Bola preto ochotná opustiť svojho vtedajšieho manžela, s ktorým má dvoch synov. Láska s Dykom sa ukázala pre oboch ako osudová a v roku 2019 sa stali manželmi. Majú spolu jedného synčeka.

Kedykoľvek sa tento sympatický manželský pár objaví spolu v spoločnosti, vždy si navzájom prejavujú nežnosti, akoby sa do seba len nedávno zamilovali. Obaja sú skvelí a uznávaní herci, a tak je pochopiteľné, že sa o nich režiséri priam trhajú. Ich účasť vo filme či divadle je zárukou návštevnosti. V muzikále Legenda o Holmesovi účinkuje Vojta Dyk v hlavnej úlohe Sherlocka Holmesa už od roku 2018, ale teraz tým sekol, údajne kvôli svojej zaneprázdnenosti. V jeho okolí sa ale povráva, že to vzdal, aby odolal pokušeniu mladej speváčky, do ktorej sa zahľadel. Ak je to tak, slúži mu len ku cti, že zišiel z kratšej cesty.

Taťána účinkovala s Vojtom aj v klipe k jeho piesni You Don't Know Who I am: 

Nahradí ho Ondřej Brzobohatý (39), ktorý je aj autor tohto muzikálu. "Nie je za tým nič zvláštne. Najskôr mal hrať Sherlocka Ondra, ale odmietol to s tým, že na to nemá čas. A teraz na to nemá čas Vojta kvôli svojím projektom, takže ho začal hrať Ondra. Možno sa to časom zas zmení," uviedol pre Expres.cz PR manažér Divadla v Karlíně Tomáš Matějovský. Brzobohatý v tomto divadle uviedol vlani v júni aj svoj muzikál Slunce, seno, jahody. Snáď bude mať v úlohe Sherlocka aj on úspech podobne ako Vojta, ktorý do neho vnášal originalitu svojimi vlastnými vtipmi, čo diváci milovali a muzikál bol stále vypredaný. Záchrana manželstva za odchod zo scény ale iste stála.  

Vojtu Dyka nahradil v úlohe Sherlocka samotný autor muzikálu, Ondřej Brzobohatý: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie