Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
S Britney to vyzerá zle! Je už len krok od zrútenia ako pred 15 rokmi?!
Zdielať na

S Britney to vyzerá zle! Je už len krok od zrútenia ako pred 15 rokmi?!

Archívna reportáž

Už niečo vyše roka je Britney slobodná, no nevyzerá to ideálne

V sobotu sa na profile Instagramu americkej popovej hviezdy Britney Spears (41) objavila podivná ilustrácia sexy ženy v slnečných okuliaroch, ktorá sedí pri malom stolíku s kabelkou na vrchu s komentárom: "Povedali mi, že nemôžem, preto som to urobila!" Bola to zrejme jej reakcia na jej piatkový verejný výbuch v reštaurácii v LA, kam sa šla spolu s manželom navečerať.

​Zdá sa, že naozaj treba situáciu s Britney Spears akútne riešiť, ak nemá dopadnúť podobne, ako pred pätnástimi rokmi. Jej správanie poslednú dobu nasvedčuje tomu, že je vo veľmi zlom psychickom stave. Keď sa v piatok spolu s manželom Samom Asgharim (28) a bodyguardom usadili v reštaurácii Joey, začali ju prítomní hostia fotografovať a filmovať mobilmi, čo si hneď všimla a začala hystericky kričať. Nato sa jej manžel zdvihol a vybehol z reštaurácie. V rozrušení si opakovane dávala pred tvár jedálny lístok a pritom niečo nezrozumiteľne bľabotala. Zakrátko potom v sprievode bodyguarda odišla aj ona. Ten sa ale ešte vrátil, aby zaplatil účet.

Všetko to zaznamenali návštevníci reštaurácie a video sa dostalo webovú stránku TMZ. Tvrdili, že sa speváčka správala veľmi zvláštne, vykrikovala a nebolo jej poriadne rozumieť. Treba sa však možno aj zamyslieť nad tým, že nie je normálne ani to, že jej bodyguard, ako aj personál reštaurácie okamžite nezakročili voči tým, ktorí takto narúšali jej súkromie. Manžel namiesto toho, aby ju chránil a upokojoval, zbabelo odišiel. Nečudo, že mnohí v tom už hľadajú konšpirácie, že ide azda o komplot, aby opäť svetu ukázali, že je "šialená". 

Britney zachytili na kameru hostia v reštaurácii, podľa svedkov sa správala veľmi zvláštne: 

Pritom sa vie, že už v roku 2008 sa podobne správala, keď šesťdesiat hodín bezcieľne blúdila v aute po Los Angeles, pila energetické nápoje a pritom čudne mumlala. Potom ju hospitalizovali na psychiatrickej klinike, kde jej diagnostikovali bipolárnu poruchu a musela byť pod neustálym dohľadom pripútaná na nemocničnom lôžku. Neskôr ju zbavili svojprávnosti. Doteraz to nevie rodine odpustiť. Pochopiteľne ju to psychicky vyčerpáva, no zdá sa, že ju nikto nevie zastaviť. Výčitky jej fanúšikov smerujú najmä k jej manželovi, ten sa ale vyhýba jasnej odpovedi. Jej otcovi to hrá do kariet, keď sa potvrdzujú jeho slová, že niekto nad Britney musí mať kontrolu.

Britney sa k incidentu v reštaurácii vyjadrila po svojom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Britney sa napokon v pondelok k situácii vyjadrila: "Som si istá, že som vyvolala miliardu úsmevov, keď som vyzerala ako SHREK v reštaurácii. ... Viem, že správy sú plné toho, že som bola v reštaurácii trochu opitá, je to akoby sledovali každý môj pohyb. Som taká polichotená, že o mne hovoria ako o maniakovi, a potom majú gule hovoriť o všetkých negatívnych veciach, ktoré sa stali v mojej minulosti". Klasicky zvláštny text, ktorý treba prečítať viackrát, aby sa človek zorientoval, z ktorého ale cítiť, ako veľmi Britney trpí tým, čo sa okolo nej deje. Snáď sa nebude história opakovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie