Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Unikol mrazivý detail z nemocnice! Rodina Lisy Marie Presley ZAKÁZALA resuscitáciu!
Zdielať na

Unikol mrazivý detail z nemocnice! Rodina Lisy Marie Presley ZAKÁZALA resuscitáciu!

Po pár dňoch od nečakanej predčasnej smrti jedinej dcéry slávneho rockenrolového kráľa Elvisa Presleya (†42) vyplávali na povrch nové skutočnosti. Doteraz bolo známe iba to, že keď prišli záchranári vo štvrtok do domu v Calabasas na základe hlásenia o žene s úplnou zástavou srdca, resuscitovali ju. Tou ženou bola Lisa Marie Presley. Keď zistili, že javí známky života, okamžite ju previezli do nemocnice. Tam ale o pár hodín neskôr skonala. Medzitým sa však v nemocnici udiala ďalšia dráma. To už bola pri jej posteli jej matka Priscilla Presley (77), ktorá napokon rozhodla o ukončení jej života.

​Je to nepochybne strašný pocit, keď matka, ktorá dala život dieťaťu, rozhodne aj o jeho konci. Už ho, žiaľ, pozná aj manželka legendárneho Elvisa. Po príchode Lisy Marie do nemocnice ju lekári uviedli do umelého spánku, počas ktorého ju udržiavali pri živote prístroje. Zaiste Priscilla Presley dúfala, že lekári jej dcéru zachránia a dajú do poriadku, ale keď jej oznámili, že utrpela mozgovú smrť a hrozil jej druhý infarkt, podpísala spolu s rodinou príkaz "neresuscitovať", čo znamenalo, že rozhodli o konci jej života. Zrejme rodina zvážila, že by to bolo pre Lisu už len utrpenie a jej život by bez bdelej mozgovej činnosti postrádal zmysel.

O tom, čo sa dialo po prvom infarkte s jedinou Elvisovou dcérou informoval portál TMZ. "Srdce Lisy Marie Presley sa po jej hospitalizácii zastavilo druhýkrát, ale vzhľadom na jej beznádejný stav jej rodina lekárom nariadila, aby ju neresuscitovali," citovali informovaný zdroj. "Lekári ju uviedli do umelého spánku a bola napojená na prístroje. Členovia rodiny podpísali DNR - príkaz neresuscitovať, pre prípad, že by opäť došlo k ataku," upresnil informáciu nemenovaný zdroj.

Duet Lisy a jej otca:

V lekárskej správe sa uvádza, že speváčka utrpela druhú zástavu srdca a krátko nato bola vyhlásená za mŕtvu.Výsledky pitvy, ktorá má určiť presnú príčinu smrti, budú pravdepodobne známe až o niekoľko týždňov. Faktom je, že Lisa nemala úplne idylický život a príčin na stres bolo až-až. "Nikdy sa jej nepodarilo nájsť pokoj. Zdalo sa, že sa stále deje niečo, čo jej spôsobuje stres a bolesť, hoci strata Bena bola zo všetkého najhoršia," vyjadril sa nemenovaný zdroj pripomínajúc samovraždu jej syna.

​Lisu zlomil dobrovoľný odchod jej jediného syna pred dvomi rokmi, dávala si to za vinu. "Opäť ju to posunulo do špirály, a hoci sa liečila, nedá sa obísť jednoduchý fakt, že sa jej nikdy nepodarilo udržať na správnej ceste. Bolo tu niekoľko zdravotných strašiakov, ale zdá sa, že jej telo to proste vzdalo. Viac už nevydržala," konštatoval so zármutkom zrejme narážajúc aj na rôzne závislosti, s ktorými celoživotne striedavo bojovala. Za Lisou smúti aj jej exmanžel Nicholas Cage: "Mala najúžasnejší smiech zo všetkých ľudí, ktorých som kedy stretol. Rozžiarila každú miestnosť a ja mám zlomené srdce". Lisa bude pochovaná v Gracelande, v areáli múzea Elvisa, vedľa syna Benjamina (†27).

Najčítanejšie