Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Lisa Marie Presley zomrela! Exmanželke Jacksona a Cagea nepomohla ani okamžitá lekárska pomoc
Zdielať na

Lisa Marie Presley zomrela! Exmanželke Jacksona a Cagea nepomohla ani okamžitá lekárska pomoc

Zdroj: youtube/screenshot

Po tom, čo včera previezli jedinú dcéru zosnulého kráľa rockenrolu Elvisa Presleya (†42) po zástave srdca do nemocnice, prišla smutná správa. Speváčka a skladateľka Lisa Marie Presley skonala vo veku 54 rokov. Oznámenie prišlo len niekoľko hodín po tom, čo jej matka Priscilla Presley (77) potvrdila, že Lisu Marie Presley vo štvrtok previezli do nemocnice. Hospitalizovali ju na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici West Hills Hospital and Medical Center, kde ju údajne uviedli do lekársky navodenej kómy a podľa bola v "kritickom" stave, ktorý vyústil do jej úmrtia.


​Vo štvrtok večer vydala žiaľom zlomená Priscilla Presley vyhlásenie: "S ťažkým srdcom sa musím podeliť o zdrvujúcu správu, že nás opustila moja krásna dcéra Lisa Marie. Bola to najvášnivejšia, najsilnejšia a najláskavejšia žena, akú som kedy poznala." 

Dcéra Elivisa Presleya sa v tento utorok zúčastnila na udeľovaní jubilejných 80. Zlatých glóbusov v Beverly Hills LA, aby mohla osláviť ocenenie Austina Butlera za stvárnenie svojho otca vo filme Elvis. Jeho výkon počas rozhovoru na červenom koberci pre reláciu Entertainment Tonight označila za "ohromujúci". "Naozaj som nevedela, čo si mám počať, keď som ho videla," povedala pre ET o filme Baza Luhrmanna. "Musela som si vziať asi päť dní na to, aby som to spracovala, pretože to bolo také neuveriteľné a tak vypointované a také autentické, že, áno, ani neviem opísať, čo to znamená," vyznala sa. Snáď práve silné emócie neprispeli k jej kolapsu.

Lisa Marie a jej slávny otec v symbolickom duete:

Podľa hovorcu okresného hasičského zboru, boli záchranári z okresu Los Angeles vyslaní do domu v Calabasas o 10:37 hod. na základe hlásenia o žene s úplnou zástavou srdca, ktorou bola Lisa Presley. V následnom vyhlásení oddelenia šerifa okresu LA sa uvádza, že záchranári vykonali resuscitáciu a keď "zistili, že pacientka javí známky života", okamžite ju previezli do nemocnice.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priscilla Presley (@priscillapresley)

Presley po sebe zanechala syna Rileya a dcéry-dvojičky Finley a Harper. Jej syn Benjamin spáchal v roku 2020 samovraždu. "So smrťou, smútkom a stratou sa vyrovnávam od svojich deviatich rokov. Za svoj život som toho zažila viac než ktokoľvek iný a nejako som to dotiahla až sem," napísala vlani v auguste v eseji uverejnenej v People o "strašnej realite" svojho smútku po smrti syna. Bola prvou manželkou Michaela Jacksona, vydatá bola aj za Nicolasa Cagea. Jej prvý manžel bol Danny Keough, posledný Michael Lockwood.

Lisa Marie v klipe Jacksona:

Najčítanejšie