Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prorok skazy šokuje! Vzťah Harryho a Meghan krachne, princ Andrew sa zrúti, Kate v ohrození života!
Zdielať na

Prorok skazy šokuje! Vzťah Harryho a Meghan krachne, princ Andrew sa zrúti, Kate v ohrození života!

Archívna reportáž

Andrew už pár rokov za svoje prešľapy pyká

Ku koncu roku sa s predpoveďami rôznych jasnovidcov a astrológov tradične akoby pretrhlo vrece. Na tento rok však azda žiaden z nich neudával veľmi optimistické výhliadky. To, že je energetická aj finančná kríza, pretrvávajú rôzne vojenské konflikty, stupňujú sa problémy s klímou, je jasné aj bez pomoci tajomných energií a síl. Jeden z najuznávanejších jasnovidcov, Craig Hamilton-Parker (68), prezývaný "nový Nostradamus", ale aj "prorok skazy" pre jeho neraz temné vízie, vie aj čosi viac. V Británii patrí k veľmi úspešným prediktorom. Správne predpovedal pandémiu, brexit, aj to, že sa Donald Trump stane prezidentom, a dokonca aj smrť kráľovnej Alžbety II.

​Rok 2023 nevidí "nový Nostradamus" v dobrom svetle, varuje pred "ťažkými časmi", nedostatkom potravín, revolúciou v Číne, aj tragickou nehodou v kráľovskej rodine. "Nedávno sa mi v stave hlbokej meditácie a pri kontakte s mojimi duchovnými sprievodcami zjavil princ Andrew a stalo sa mu niečo strašné. Myslím si, že sa psychicky zrúti a vidím, ako sa kráľ Karol obráti proti nemu," povedal pre portál Metro.co.uk. Zato samotný kráľ by mal prejsť prvým rokom vládnutia hladko. "Vnímam ho ako reformného kráľa," dodal s tým, že bude ale trpieť depresiou.

Craig predpovedá aj nehodu spojenú s pádom jedného z členov kráľovskej rodiny, ako aj chorobu jedného z kráľovských detí. Predpovedá tiež, že vzťah Sussexovcov sa začne lámať a nakoniec sa rozídu, pričom sa Harry stane "hlboko utrápeným mužom". Princeznú z Walesu, Kate, vidí v ohrození života, keď vykoná "spontánny, ale dojemný čin", po ktorom bude vnímaná ako nová "hviezda" v kráľovskej rodine.

Harry a Meghan tnú do živého, nečudo, že situácia môže byť napätá:

​Čo sa týka zahraničia, vojna na Ukrajine bude vraj pokračovať, ale našťastie neprerastie do tretej svetovej vojny, domnieva sa. Zato pribudnú vojnové konflikty medzi Čínou a Taiwanom, ako aj Izraelom a Iránom, pričom tam videl horiacu elektráreň. "Povedal by som, že nás čakajú dva ťažké roky. Najnaliehavejším problémom v roku 2023 bude nedostatok potravín, ktorý sa začne v rozvojových krajinách. Bude to mať veľký vplyv na krajiny na západe, ktoré budú aj naďalej bojovať s energetickými a životnými nákladmi," upozornil na hlavné svetové problémy.

Jasnovidec s manželkou, ktorá ho roky podporuje:

"Cítim, že v roku 2024 a neskôr sa na celom svete presadí nové povedomie proti globalizmu a prijatie trvalej harmónie zameranej na udržateľnosť a environmentalizmus. Zistíme, ako vytvoriť energiu z ničoho, a to spôsobí zázraky pre ľudskú rasu v druhej polovici tohto desaťročia," ukončil britský jasnovidec svoju predpoveď až tak optimisticky, že sa tomu ťažko verí. Kiežby sa opäť raz nemýlil aspoň v tomto.

Najčítanejšie