Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúci skon finalistu zo speváckej súťaže! Infarkt vo veku 31 rokov!
Zdielať na

Šokujúci skon finalistu zo speváckej súťaže! Infarkt vo veku 31 rokov!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Bez náznaku, žeby niečo nebolo zdravotne v poriadku, odišiel na druhý svet finalista speváckej súťaže American Idol z roku 2014, Curtis "CJ" Harris. Mal len 31 rokov.

​Portál TMZ prišiel so smutnou správou o predčasnom skone nádejnej speváckej hviezdy. Člen rodiny potvrdil, že CJ utrpel 14. januára v meste Jasper v Alabame infarkt. V nedeľu večer hviezdu súťaže American Idol previezla sanitka do miestnej nemocnice, žiaľ, nepodarilo sa ho zachrániť. Podrobnosti okolo skonu mladého speváka nie sú zatiaľ známe.

Posledný príspevok z 2. januára, keď avizoval, že čoskoro vydá nové pesničky:

CJ sa zúčastnil na konkurze do šou ešte v roku 2014. Porotu zaujal svojím prevedením piesne "Soulshine" od Allman Brothers Band. Porotca Keith Urban vtedy povedal: "Spievaš, pretože musíš spievať, nie preto, že chceš spievať. A myslím to tým najhlbším spôsobom. A práve preto je to také uveriteľné a skutočné."

Touto piesňou zaujal porotu:

CJ sa napokon dostal až medzi 6 najlepších finalistov. Po skončení súťaže sa vyjadril, že sa prihlásil len z rozmaru. "Videl som, že robia autobusové turné a že budú 30 minút odo mňa. Povedal som si: 'Viete čo? Dám tomu ešte jednu šancu. Veľmi som sa zlepšil, môj hlas dozrel a moja hra sa veľmi zlepšila. Mám 23 rokov, skôr ako sa nazdáte, budem mať 33 a chcem tomu dať ďalšiu šancu'," podelil sa o svoje pocity. Úspech našiel aj po skončení súťaže Idol, keď po presťahovaní do Nashvillu vystupoval v Grand Ole Opry.

Harris sa netajil tým, že pochádza z jednoduchých začiatkov. V ôsmich rokoch sa začal učiť hrať na rozbitej gitare, ktorú mu dal starý otec. Mala len tri struny, ale stačilo to na to, aby ho hudba zaujala. Spieval aj v kostolnom zbore a naučil sa hrať na klavíri. Medzi jeho idoly patrili John Legend, John Mayer a Keith Urban. Pred súťažou American Idol nahral ako nezávislý hudobník album s názvom Small Town Boy.

Najčítanejšie