Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Soukup vyrazil Agáte na Vianoce dych! TAKÝTO drahý a luxusný darček rozhodne nečakala!
Zdielať na

Soukup vyrazil Agáte na Vianoce dych! TAKÝTO drahý a luxusný darček rozhodne nečakala!

Zdroj: Instagram/AH

Aké mala influencerka Agáta Hanychová (37) dôvody, keď nazvala počas Adventu svojho priateľa a otecka jej očakávaného tretieho potomka Jaromíra Soukupa (53) Grinchom, vie najlepšie len ona sama. Vo vianočnej rozprávkovej komédii Grinch je táto postava zatrpknutým samotárom, ktorý preto nedopraje radosť z Vianoc ani iným. Soukup ale Agáte zrejme riadne vytrel zrak, keď jej pod stromček nadelil darček, z ktorého sa tají dych ako pre jeho krásu, tak aj cenu.

​Agáta Hanychová si posledné mesiace užíva opäť život na výslní. Postaral sa o to jej vzťah s mediálnym magnátom a majiteľom televízie Jaromírom Soukupom. Ten ju poriadne rozmaznáva a plní jej snáď všetko, čo jej vidí na očiach. Vďaka nemu sa naplnila aj jej dlhoročná túžba byť televíznou moderátorkou s vlastnou reláciou. Kvôli jej sťahovaniu sa do jeho vily ju teraz prerába, aby sa tam zmestili aj jej dve deti z predchádzajúcich vzťahov, ako aj ich spoločne očakávané tretie. Je už známe, že je to dievčatko, z čoho sa teší malá Mia (5), lebo bude mať parťáčku na hranie.  

A Jaromír Soukup neprestáva udivovať ani na Vianoce, keď Agátu prekvapil nádhernými hodinkami v hodnote vyše trinásťtisíc eur. Hneď sa nimi pochválila na instagrame s poznámkou: "Teda ja som musela byť dobrá, alebo je Ježiško blázon." Hodinky luxusnej značky majú hodnotu aj ako šperk a sú vyrobené v limitovanej sérii iba 300 kusov. Majú strieborný ciferník, v ktorom je vsadených 11 diamantov a ďalších 40 drahých kameňov ako napríklad akvamarín, topás, cavorit, smaragd a zafír žiari po obvode. Biely remienok je vyrobený z kože aligátora. 

Jaromír Soukup svojej milej Agáte splnil aj veľký sen, a to je jej vlastná talk šou s názvom Holčičky: 

Aj keď Agátina mama, Veronika Žilková (61), nedávno zdôraznila, že Vianoce nie sú len o darčekoch, ale hlavne o otváraní ľudských sŕdc, sama priznáva, že to vždy v rodine s darčekmi preženú. "Každý rok si hovoríme, že si tento rok nebudeme dávať darčeky, ale potom to nevydržíme a míňame peniaze a dávame si darčeky navzájom," netajila sa s pravdou. Teraz im do rodiny pribudol ale naozaj silný konkurent s darčekmi, ktorý si s ich cenou zjavne problémy nerobí. A hádam nielen preto si otvorila pre neho srdce aj prelietavá Agáta. Najväčším darčekom bude ale iste pre oboch narodenie ich spoločnej dcérky.   

Agáta si pozornosť a darčeky od jej bohatého partnera poriadne užíva:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie