Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačková ukázala bruško! A prezradila už aj meno!
Zdielať na

Plačková ukázala bruško! A prezradila už aj meno!

Archívna reportáž

Takto si pred rokmi predstavovala Zuzana veci okolo materstva

Takto pred rokom už Zuzana Strausz Plačková tušila, alebo možno aj s istotou vedela, že sa stane konečne mamou. Ako tvrdila, dlho sa o bábo s jej manželom Reném pokúšali, no zjavne až azda najťažší moment ich života, keď sa na štyri dni ocitli v rukách polície pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti, naštartoval čosi, čo malo ten najkrajší koniec.

​Začiatkom septembra sa stala zo Zuzany mama chlapčeka menom Dion a je jasné, že jej synček je totálne zahŕňaný láskou. Ešte netuší, v akom blahobyte žije, no iste už cíti, že má milujúcich rodičov. A nieto pochýb, že by mu časom chceli dopriať aj súrodenca.

Zuzana to len krátko po narodení synčeka aj celkom jasne povedala, keď jedna z jej sledovateliek skonštatovala, že je to "nezvyk bez bruška". Zuzanina reakcia bola jasná: "O rok bude ďalšie". To je síce pomerne odvážne tvrdenie, ale prečo nie. 

Pred 15 mesiacmi ešte nikto netušil, ako sa osud pohrá so životom Strauszovcov:

​Podľa fotky, ktorú aktuálne zverejnila v instastories sa zdá, že je už aj na ceste. Zuzana odhalila bruško, ktoré je skutočne pekne vypuklé, akoby bola už aspoň na konci prvého trimestra. No jej komentár hovorí jasnou rečou. "Dionko bude mať sestričku menom kapustnica," pridala k fotke vtipný komentár, aby bolo jasné, že to, čo skrýva v bruchu, nie je bábo. No ktovie, možno je to už predzvesť, ak by chcela stihnúť druhého potomka do roka, ako sa vyjadrila.

Instagram/QP

Najčítanejšie