Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hanychová je už 5. mesiaci, reči o rozchode nekončia! Povedala otvorene AKO to so Soukupom je!
Zdielať na

Hanychová je už 5. mesiaci, reči o rozchode nekončia! Povedala otvorene AKO to so Soukupom je!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Aj keď sa nedávno tehotná Agáta Hanychová posťažovala, že je už unavená z verejného života, nebude to zjavne až také horúce. Je o nej známe, že často mení nielen názory, ale aj partnerov. Teraz je už od júna vo vzťahu s multimilionárom Jaromírom Soukupom (53), dokonca s ním čaká dieťa, čo bude jej už tretie. Každému dopriala luxus vlastného otca, parafrázujúc herca Bolka Polívku, ktorý svojho času hovoril takto o svojich deťoch a ich matkách. Akurát, že pri Agáte očakáva každý vždy aj skorý rozchod.

​Ani Hanychovej sa nevyhli v tehotenstve rôzne problémy. Kvôli krvácaniu v treťom mesiaci skončila na infúziách v nemocnici, ale vzápätí aj so sotva mesiac fungujúcou šou Agáta Jaromíra Soukupa. Potom dostala novú príležitosť ako moderátorka jej šou Holčičky, ale posťažovala si už vopred: "Je to naozaj fyzicky veľmi náročné a som zvedavá, ako dlho bude trvať, kým zas skolabujem." Krátko na to sa dokonca vyjadrila ako jej prekáža a unavuje ju verejný život. "Z predstavy, že pôjdem na večierok, sa mi robí normálne zle. Kvôli práci idem, možno na pätnásť minút, pretože som to sľúbila, ale už ma to neteší. Mám pocit, že už ani nemám čo povedať. Možno je to tehotenskými hormónmi, neviem, ale tak to teraz cítim," tvrdila pred mesiacom pre Super.cz.

Na otvorenie pražského salónu krásy Agáta ale prišla a vyzerala veľmi dobre. "Vyrazila som do salónu na pozvanie, pretože mi tu pravidelne robia vlasy, takže keď prišla ponuka zúčastniť sa, neexistovala pre mňa iná alternatíva, ako prikývnuť. Som vo štvrtom mesiaci tehotenstva, nový prírastok pribudne až v apríli. A keďže momentálne neprežívam žiadne drámy, naopak, je to celkom brnkačka, tak prečo by som tu chýbala," vysvetľovala pre kafe.cz prednedávnom, zatiaľ čo sa už prehupla do piateho mesiaca tehotenstva.

Agáta sa nezastaví ani v tehotenstve a pokračuje vo svojej šou Holčičky: 

Hlavnou témou klebiet ale stále ostáva jej vzťah so Soukupom, keďže po záplave spoločných fotiek z leta nastalo zrazu celkom ticho. "No jasné, všetko je v poriadku. Obaja máme za sebou niekoľko partnerských vzťahov, o skúsenosti teda nie je núdza, vieme, čo všetko život partnerský a rodičovský obnáša a na všetkom sa bez problémov dohodneme," tvrdí ale Agáta a fotky z Viedne spred pár dní idylku potvrdzujú. 

Budúci rodičia si užívajú predvianočnú idylku: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hoci spolu zrejme ešte na jednej adrese tak celkom nebývajú, sú spolu v podstate nonstop. Jaromír je jej oporou aj doma. "Čo sa týka napríklad kuchyne, tak pred pár dňami mi vyrobil údajne zdravú chuťovku, zapečený zeler, ktorý bol mimochodom vydarený a dosť dobrý. Inak, ako som povedala, zvláda bez väčších problémov všetko, čo je pracovne náročnejšie. Samozrejme, tie ťažšie záležitosti robí automaticky sám a vraj s chuťou a rád. Napríklad naložený fúrik by ma ťahať a drieť nenechal. Všetko je jednoducho o dohode a tá u nás nechýba," tvrdí Agáta s nadšením a pripisuje to aj ich zrelosti. "Keď sa pozrieme do občianskeho, tak zistíme, že sme takí starší rodičia, ktorí majú všeličo za sebou, takže vieme, čo je dobré, čo urobiť a čomu sa vyhnúť. A to nám vyhovuje a preto vzťah klape ako má," pochválila sa spokojná Agáta Hanychová a zrejme nie je dôvod jej neveriť. Azda na čas klebety o kríze v ich vzťahu utíchnu.

Súvisiace články

Najčítanejšie