Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak už aj Lela ide vo Vémolových stopách! Podarí sa jej vyrovnať Karlosovi?
Zdielať na

Tak už aj Lela ide vo Vémolových stopách! Podarí sa jej vyrovnať Karlosovi?

Archívne video

Hoci Karlos má aj svoju šou, na prvom mieste je MMA

Podobne ako známa influencerka Agáta Hanychová (37), dostala v televízii Jaromíra Soukupa (53) príležitosť aj Lela Vémola (33), a to ani nemusela byť jeho frajerka. Na premiéru jej Lela show s popisom Humorná Show Influencerky s Influencermi si ako prvú pozvala Dominiku Myslivcovú (28), známu aj ako ružová Barbie. Obe milujú okázalosť a luxus s drahými a výstrednými outfitmi, kabelkami a šperkami. Získali preto na sociálnej sieti veľa sledovateľov, ktorí ich obdivujú a zároveň dopomáhajú k slušným príjmom. Len či to bude stačiť aj na sledovanosť televíznej šou.

​Na popularitu Lely Vémoly sa zrejme spolieha aj mediálny magnát Jaromír Soukup, keď jej dal priestor vo svojej televízii. Ako bývalý boxer sa netají sympatiami k jej manželovi, zápasníkovi MMA Karlosovi Vémolovi (36). Dvojicu pozval aj do šou Agáta Jaromíra Soukupa, ktorá už ale zhruba po mesiaci od jej začiatku skončila. "Myslela som si, že Lela bude plastiková krava a že Karlos bude dement. A zistila som, že som sa mýlila," prekvapene poznamenala inak kritická Agáta. Lelu budú môcť diváci posúdiť odteraz pravidelne v rozhovoroch s jej vybranými hosťami. V akom duchu to bude, je už po prvej epizóde v sobotu vcelku jasné. S Dominikou Myslivcovou začala rozvíjať tému luxusu, ktoré obe milujú.

Ostraváčka Myslivcová mala svoj blog už od jedenástich rokov. Práve internet jej výrazne pomohol s jej úspešnou kariérou."Poďme si povedať, že nie každý si to môže dovoliť, však? Luxusné bývanie, auto, ty máš tuším mercedes, však?" spýtala sa jej Lela. "Pochádzam z normálnej rodiny, z paneláku, takže som bola zvyknutá na úplne iný životný štýl," reagovala Dominika na Lelinu poznámku o jej luxusnom živote. "Až vďaka tomu, ze som sa presťahovala do Prahy a začala som robiť niečo, čo tu nebolo bežné, sa mi život zmenil. Nepochádzam z luxusu, ja som ho zažila až po tom, čo som si ho vybudovala," s hrdosťou pripomenula Dominika svoju osobnú zásluhu na tom, čo dosiahla. Rada má ale po svojom boku bohatých a úspešných mužov.

Lela v Agátinej šou Holčičky: 

Ktovie, kde by bola Lela bez svojho manžela a jeho popularity a peňazí. Dokáže mu všeličo odpustiť, ako sa ukázalo v nedávnej kauze s jeho údajnou neverou s mladou pornoherečkou. Iste by sa nechcela nebodaj ocitnúť v núdzi s dvomi malými deťmi. Aj preto jej nepochybne padla vhod šanca moderovať vlastnú šou, ktorú jej dal Soukup. Dominiky sa spýtala, či si dokáže predstaviť, že by nežila v luxuse. "Určite áno. Ale samozrejme, keď je človek na niečo zvyknutý, tak je hrozné predstaviť si život bez toho. Každopádne, ak by nebola iná možnosť, nič iné by mi nezostávalo. Na druhej strane, ja som typ človeka, ktorý by sa snažil urobiť všetko pre to, aby som sa mala lepšie," tvrdila Myslivcová, ktorá si po bohatom Charouzovi našla ďalšieho bohatého podnikateľa Zdeňka.

Lela hostila v premiére svojej šou českú krásku Dominiku Myslivcovú: 

Dve peroxidové blondínky si zjavne dokonalo sadli, teraz je otázka, kto bude tou ďalšou influencerkou po Lelinom boku.Tá netají z premiéry nadšenie, tak trošku konkuruje vlastnému manželovi, ktorý má svoju šou na youtube a dosahuje slušnú sledovanosť. Lela má čo robiť, aby ho dobehla, ak jej avšak Soukup šou nezruší skôr, ako sa rozbehne.

Súvisiace články

Najčítanejšie