Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zásnuby mladého hereckého páriku?! Stačilo málo a správa obletela svet!
Zdielať na

Zásnuby mladého hereckého páriku?! Stačilo málo a správa obletela svet!

Archívna reportáž

Nie vždy sa filmovým fanúšikom splní sen, aby pár zaľúbený vo filme preniesol lásku zo scenáru aj do skutočného života. V prípade trháku o pavúčom mužovi sa to ale stalo. Spiderman Tom Holland (26) sa naozaj zaľúbil do svojej kolegyne a filmovej lásky, herečky menom Zendaya. A vraj je to vážne.

​Minulý rok v lete obletela svet fotka, ako sa zaľúbenci bozkávajú v aute, hoci už aj predtým bolo jasné, že sú nerozluční kamaráti. Odvtedy ale chodili ruka v ruke aj na všetky spoločenské akcie a problémom nebola aj rozdielna výška na úkor Toma. Svet teraz obletela správa, že sú odhodlaní pre veľký krok - mali sa vraj zasnúbiť.

Ako to ale v čase sociálnych sietí býva, hocikto môže zo seba "vypľuť" hocičo a stačí pár zdieľaní, aby sa z klebety stala zaručená informácia. Teraz to má rovnaký príbeh. Správu rozšíril šoubizový klebetník PopHive, keď na Twitteri zverejnil fotku Toma a Zendaye s popisom: "Tom Holland a Zendaya sú údajne zasnúbení!" 

Prvá pusa MJ a Spidermana, keď už preskočila dávno iskra aj naozaj:

Správu zdieľalo takmer 80 tisíc ľudí, vyše polmilióna ju ocenilo srdiečkom. Má to len jednu chybu krásy. Pár nič podobné nepotvrdil a nikto netuší, kde na to z PopHive prišli, ani na základe čoho by sa mali niečo podobné domnievať. Zato sa vyjadrila mama herečky, 58-ročná Claire, keď síce nie celkom priamo, ale pomerne jasne označila správu za obyčajný clickbait, teda klebetu s cieľom získať veľkú pozornosť a "klikanosť". 

Nepochybne k špekuláciám prispela aj správa týždenníka Us Weekly, ktorý ich vzťah označil za "vážny a trvalý". "Obaja sú v režime usadenia sa a rozhodne plánujú spoločnú budúcnosť," uviedol pre magazín nemenovaný zasvätenec. Pravdou je, že celkom opačné znepokojenie vyvolal Tom, keď neprišiel na udeľovanie cien Primetime Emmys, kde Zendaya získala cenu za výnimočný ženský herecký výkon v hlavnej úlohe v seriáli Euphoria. Ako sa neskôr ukázalo, veľmi ho to mrzelo, no nemohol odísť od pracovných povinností na opačnom konci USA, v New Yorku. V skutočnosti je jej najväčší fanúšik a obaja robia všetko preto, aby spolu boli čo najčastejšie napriek nabitým kalendárom. No predsa len zdá byť na svadbu ešte trošku priskoro, ale ktovie - možno bude klebeta napokon pravdivá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya)

Najčítanejšie