Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Český šoubiznis v šoku zo samovraždy hviezdneho stylistu! TOTO povedal o tragédii jeho priateľ!
Zdielať na

Český šoubiznis v šoku zo samovraždy hviezdneho stylistu! TOTO povedal o tragédii jeho priateľ!

Zdroj: Instagram/M

Prvý decembrový deň len neveriacky prijímali české celebrity správu a samovražde jedného z najvychytenejších stylistov v šoubiznise. Jan Pokorný (†39) bol neoddeliteľnou súčasťou života mnohých hviezd na čele s Jitkou Schneiderovou, ale aj Simonou Krainovou, Aňou Geislerovou a aj mnohými inými.

​Na sociálnych sieťach zavládlo zdesenie a všetky známe osobnosti, ktoré kedy s Honzíkom, ako ho volajú, prišli do kontaktu, o ňom hovorili len v tom najlepšom. Absolútne nikto nechápe, čo sa mohlo tak náhle stať, keď len pár hodín predtým žiaril napohľad šťastím.

S istou verziou prišiel portál Ahaonline.cz na základe tvrdení istého nemenovaného kamaráta zosnulého stylistu. "Nikto nevie, čo sa po prehliadke značky Prada stalo. Bol tam na prvý pohľad šťastný. Všetkým predstavoval nového priateľa. Podľa všetkého odišiel z večierku domov a s partnerom sa pohádal. Na Instagrame zdieľal pieseň o nešťastnej láske a potom to asi spravil," opísal svoje dojmy Janov kamarát.

Jan pri práci na fotení titulky prestížneho magazínu:

Pokorný si vzal život skokom z okna. "Po 20. hodine sme na žiadosť polície vyrazili do ulice U Rajské zahrady, kde sa nachádzal 39-ročný muž po páde z výšky. Žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," povedala hovorkyňa českých záchranárov Jana Poštová. 

K tragédii sa vyjadril aj Pokorného priateľ:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin (@martinphacz)

K smutnej udalosti sa rozhodol povedať niečo viac aj spomínaný Janov priateľ, ktorý mal byť údajne príčinou nešťastie Pokorného. Tvrdí, že to je nezmysel. "Mali sme spolu krásny vzťah zaliaty skutočnou láskou. Moja rodina ťa prijala ako vlastného. Mali sme kopu krásnych plánov a naše posledné spoločné chvíle boli harmonické a plné zábavy, rovnako ako náš život," opísal svoje dojmy zo vzťahu a chvíľ s Honzom. Trvá na tom, že žiadna kríza ani nešťastná láska sa nekonala. "Je to neskutočne ťažké prijať, nielen pre mňa, ale aj pre všetkých kamarátov, ktorí ťa mali radi. Ja sám tomu môžem len ťažko uveriť," vyznal sa na sociálnej sieti. Keďže Pokorný podľa všetkého nezanechal list na rozlúčku, dôvod jeho rozhodnutia ostáva nateraz nejasný.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin (@martinphacz)

Pre ženu

Najčítanejšie