Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rozzúrený Nedvěd na ranách nešetril! Sused opísal, čo sa počas bitky u Dary dialo!
Zdielať na

Rozzúrený Nedvěd na ranách nešetril! Sused opísal, čo sa počas bitky u Dary dialo!

Archívna reportáž

Ako je dobre mať po boku oporu a ochrancu, sa presvedčila pred pár dňami aj speváčka Dara Rolins, ktorá o pár dní dovŕši päťdesiatku. Je stále veľmi atraktívna a ako známa osobnosť púta na seba zraky verejnosti, vrátane všelijakých zvláštnych ľudí. Patria medzi nich aj tzv. stalkeri, ktorí svoj idol neustále prenasledujú a môžu byť aj nebezpeční. Jeden taký čudák chodil už nejakú dobu okolo domu speváčky, a pred pár dňami si trúfol aj vniknúť na pozemok. Vďaka jej priateľovi Pavlovi Nedvědovi (50) ale veľmi rýchlo svoj čin oľutoval.

​​Veľký rozruch vyvolala nedávno správa, že v dome Dary Rolins v pražských Tuchoměřicích došlo k bitke, pričom jedného z účastníkov museli previezť aj do nemocnice. Políciu privolal jej sused, keď sa od nej z domu začal šíriť priveľký hluk, ktorý ho znepokojil. "Večer sme otvoreným oknom počuli hádku, krik a potom bitku. Bežal som na pomoc. Pavel na toho muža kričal, aby okamžite vypadol z domu, byli sa fest... Bránil spoločný dom s Darou. Snažil sa ho dostať von," uviedol pre Blesk moderátor rádia a Darin sused Ondřej Kubala. Situáciu riešil telefonátom na tiesňovú linku polície. "Potom to už bolo rýchle," spomínal s tým, že privolal aj záchranárov "vzhľadom na to, ako sa bitka vyvíjala."     

​Celá ulica sledovala v utorok večer s napätím scénku ako z kriminálneho filmu či seriálu. "Prišli tri policajné hliadky a sanitka. A pribehli na pomoc aj naši ďalší susedia... Bolo to počuť veľmi ďaleko. Muž, ktorý vnikol do domu Dary a Pavla, skončil ešte pred príchodom prvej hliadky na zemi pred domom a potom bleskovo v putách," opisoval Kubala hororové chvíle z minulého týždňa, ktoré zapríčinil bezočivý stalker. "Hovorí sa tomu byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Pre útočníka to platí na sto percent, dostať sa pod ruku Pavla Nedvěda, ktorý bráni svoje dievča a dom, by ste sa nechceli," povedal moderátor na margo trúfalého Darinho fanúšika. O takých iste speváčka vôbec nestojí. Na svojho Pavla je právom hrdá.

Vypočujte si pieseň Chcem znamenie od Dary Rolins: 

"Veľmi by som prial Dare a Pavlovi, aby mali už pokoj," želá páriku zaľúbencov ich pohotový sused. Kubala vystupuje v kauze bitky Pavla s o dvadsať rokov mladším stalkerom ako svedok. "Je neuveriteľné, koľko ľudí zamestnal jeden magor. Nielen v ten večer, ale aj na ďalší deň, keď sa všetko popisovalo na policajnom oddelení v Hostivici. Policajti, ktorí prišli na pomoc, aj tí, ktorí potom dávali dokopy výpovede, boli skvelí. Klobúk dole," dodal slová uznanlivosti. On sám si ale tiež zaslúži pochvalu za svoju promptnú pomoc ako aj to, že je ochotný byť ochrancom zákona stále k dispozícii počas vyšetrovania tejto nepríjemnej kauzy. To už ale Dara a Pavel iste ocenili, alebo ocenia azda aj nejakou pozornosťou.

Dara mala šťastie, že sa v dome nachádzal jej partner v čase, keď tam vnikol šialený stalker: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie