Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fanúšičky Aquamana Momou v mdlobách! Sexi obor sa v šou nečakane vyzliekol a ukázal zadok!
Zdielať na

Fanúšičky Aquamana Momou v mdlobách! Sexi obor sa v šou nečakane vyzliekol a ukázal zadok!

Zdroj: youtube/screenshot Jimmy Kimmel Show

Iba nedávno zdieľal vyše meter deväťdesiat vysoký "Aquaman" Jason Momoa (43) v instastories fotografie a video z lode, keď nakrúcal na rodných Havajských ostrovoch. Zo zvlneného oceánu chytal ryby a mal pritom na tele obtočené iba akési rúško, pričom bolo vidieť zozadu jeho úplne holý zadok. Keď na to prišla reč v šou Jimmy Kimmela, neváhal sa uprostred rozhovoru vyzliecť z nohavíc, aby ukázal, že odvtedy stále nosí toto typické rúško stále.

​Moderátor talkshow Jimmy Kimmel live sa počas rozhovoru s Jasonom Momoa nemohol nespýtať na jeho zvláštny odev, ktorým vyvolal prednedávnom virálnu senzáciu na sociálnych sieťach. Herec hovoril, že tento odev nosí vo svojom pripravovanom seriáli. "To je tradičné malo, to nosia Havajčania. Robím v ňom šou. Som tvorcom, scenáristom, režisérom a producentom seriálu s názvom Chief of War a je to celé z Havaja v 80. a 90. rokoch 17. storočia. Nosím to každý deň. Práve som sa pripravoval na úlohu, pretože sa rád vžívam do postavy, a tak som si opálil biely zadok," vysvetlil.

"Vlastne už ani nerád nosím oblečenie. Som v tom stále," tvrdil Momoa moderátorovi Kimmelovi v nedávnej večernej epizóde jeho šou. Na jeho otázku, či to má na sebe aj teraz, sa na dôkaz hviezda filmu Aquaman neváhala uprostred rozhovoru vyzliecť z bizarného fialového outfitu z jeho aktuálneho filmu Slumberland, pod ktorým mal naozaj už len tradičné havajské malo. Keď sa v ňom popredvádzal, publikum v štúdiu jasalo. 

Jason Momoa prekvapil moderátora aj divákov, keď sa v šou postavil a vyzliekol takmer do naha:

A nechal len málo na jeho predstavivosť, keď sa otočil chrbtom. "Poviem vám, nikdy som sa necítil viac ako Danny DeVito ako teraz," komentoval situáciu smejúci sa moderátor, no pri obrovi Momoovi by sa asi každý cítil byť maličký. Jason patrí v súčasnosti medzi sexidoly a niet sa čo čudovať. Síce neodhalil úplne všetko, ale rozhodne stačí aj to, čo už svetu ukázal, aby z neho boli ženy bez seba.

Jason predvádza vypracovanú postavu v tradičnom havajskom odeve, ktorý zakrýva iba to najnutnejšie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie