Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To je ale terno! Belohorcová s manželom predali byt na Tenerife TEJTO speváckej hviezde!
Zdielať na

To je ale terno! Belohorcová s manželom predali byt na Tenerife TEJTO speváckej hviezde!

Archívna reportáž

Po vyše roku bývania na Tenerife sa tam Vlasta Hájek (47) zjavne cíti ako ryba vo vode. Spolu s manželkou Zuzanou Belohorcovou (46) milujú teplo, čo im tento krásny ostrov poskytuje celoročne. Po krátkom bývaní v prenajatom radovom domčeku sa im podarilo kúpiť vlani v novembri svoj vlastný dom s krásnym výhľadom na Atlantický oceán. S kúpou aj predajom nehnuteľností má Vlasta skúsenosti už z Floridy, a tak sa do toho pustil aj na známom španielskom ostrove. Zdá sa, že sa mu darí, o kúpu nehnuteľnosti cez neho prejavujú záujem aj známe české celebrity.

​​Po tom, čo sa iba nedávno Hájek pochválil svojou klientkou Šárkou Grossovou, vdovou po expremiérovi Stanislavovi Grossovi, sa jeho ďalším známym klientom stal hitmaker a spevák Michal David. Je známe, že na Tenerife kúpil už pred časom dom, kde sa zdržiaval väčšinu času aj počas pandémie, ale teraz prejavil záujem o ďalšiu kúpu nehnuteľnosti. Ochotne sa po úspešnej transakcii vyfotil v realitke Hájka a Belohorcovej a pridal aj svoj podpis k známym menám na stenu, kde je napísané aj ich motto "Nemáme čas!"

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlasta Hajek (@scuderiaboys)

​Pre Michala Davida sa stala kúpa nehnuteľností na Kanárskych ostrovoch zrejme najlepšou investíciou, cez realitku Belohorcovej a Hájeka získal už tretiu a ešte má vraj zálusk aj na ďalšiu. "Je to pravda, Michal kúpil byt cez našu realitnú kanceláriu. Som rád, že je naším VIP klientom. Pre mňa je to legenda, vyrastali sme na ňom. Vážim si toho, že môžeme byť susedia," uviedol exkluzívne pre Expres.cz a na dôkaz ukázal fotografie hudobníka z jeho realitky, kde na jednej  zvoní na "dohodový zvonček", ktorý visí na stene. V novembri chcú Vlasta so Zuzanou usporiadať na oslavu úspechu ich podnikania veľkolepú party s hosťami Felixom Slováčkom, Natálkou Grossovou a zrejme sa k nim pripojí aj Michal David.

Zuzana si pred rokmi zahrala aj v o videoklipe Mariána Čekovského k piesni Myslím, že môže byť:

V auguste, keď sa na Tenerife nepracuje, si vraj pofrflala miestna notárka Narra, že si kvôli podpisom na 18 zmlúv Tenerife Real nemohla dopriať dovolenku a nazvala Hájka Vlkom z Wall Street. Údajne si cez ich realitku kúpili nehnuteľnosti mnohé celebrity, medzi nimi vraj aj Dagmar Havlová, ale svoje mená nechcú zverejňovať, čo má byť uvedené aj v zmluve. "Ľudia si tu často kupujú jeden byt alebo dom ako hniezdo pre seba a potom ďalšie možno aj dva ako investíciu. Napríklad máte dom v hodnote asi pol milióna eur, prenajímate ho jedenásť mesiacov v roku a za osem rokov sa vám peniaze vrátia," láka záujemcov o nehnuteľnosť na lukratívne investovanie Vlasta Hájek.

Zuzana Belohorcová má na Tenerife už aj VIP klientelu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie