Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To je ale prekvapenie! 48-ročná hviezdna herečka prezradila, že je po prvýkrát TEHOTNÁ!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! 48-ročná hviezdna herečka prezradila, že je po prvýkrát TEHOTNÁ!

Zdroj: Instagram/HS

Ďalší dôkaz, že ani pred päťdesiatkou ešte nie je neskoro na bábätko! Oscarová herečka Hilary Swank a jej manžel Philip Schneider sa tešia na prvého spoločného potomka, či lepšie povedané - hneď na DVOCH.

​Hilary bola v stredu hosťom v relácii Good Morning America, kde oznámila túto vzrušujúcu správu: "Je to niečo, po čom som túžila už dlho a to, čo ma čaká, je, že budem mamou. A nielen jedného, ale hneď dvoch bábätiek. Nemôžem tomu uveriť." Pre oboch manželov to budú ich prví potomkovia a doteraz sladkú novinku  tajili.

Hilary to nedala vedieť ani produkčnému štábu svojej novej šou Alaska Daily, hoci je už v druhom trimestri. No zrazu už nebolo úniku, lebo situácia sa začala vymykať z rúk. "Oblečenie mi prestalo sedieť, takže som si musela jedného dňa rozrtrhnúť džínsy. A potom som si obliekla sako, ktoré nebolo v pláne," vysvetlila so smiechom herečka. To sa, samozrejme, režisérovi nepáčilo, no ustúpil, keďže Swank je aj producentkou šou.

Takto Hilary radostnú novinu oznámila svetu:

Hilary povedala, že nie je až také prekvapujúce, že čaká dvojičky, keďže sa vyskytujú v jej rodine aj v rodine jej manžela. Povedala tiež, že pár sa veľmi teší na ďalšiu etapu svojho života. "Je to také požehnanie. Je to úplný zázrak. Je to neuveriteľné," povedala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Nastávajúci rodičia sa zosobášili v auguste 2018, dva roky po tom, ako spolu začali chodiť. Hilary a Paul, podnikateľ v sociálnej oblasti, sa k oltáru prešli počas intímneho obradu v rezervácii Santa Lucia Preserve v Kalifornii. "Bolo to nadčasové. Jednoducho sa to nedá opísať inak. Bola som ohromená takou vďačnosťou a vďakou, že si môžem vziať muža svojich snov a vidieť všetkých ľudí, ktorých máme radi, spolu uprostred takého hlbokého prostredia. Bol to naozaj splnený sen," povedala vtedy Hilary o svadbe. To, čo ich čaká teraz, je ale nepochybne ešte väčší sen, priam na úrovni zázraku.

Hilary zažiarila aj vo filme Million Dollar Baby, za ktorý dostala Oscara:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie