Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Robia zo súdu cirkus? Deppov ochrankár to odpoveďou na otázku, či videl jeho penis, totálne ZAKLINCOVAL!
Zdielať na

Robia zo súdu cirkus? Deppov ochrankár to odpoveďou na otázku, či videl jeho penis, totálne ZAKLINCOVAL!

Archívna reportáž

Počas doterajších zasadnutí súdu vo Fairfaxe v štáte Virginia v kauze Jehnny Deppa (48) a Amber Heard (36) došlo už k mnohým nepríjemným odhaleniam. No treba dodať, že zatiaľ to bolo jednoznačne v neprospech Amber.  Kým herečka sa snaží držať kamennú tvár, Johnny vyzerá byť čoraz viac uvoľnený a nešetril ani vtipnými poznámkami. Pri jednej svedeckej výpovedi sa aktuálne nedokázal ovládnuť a začal sa pobavene chichotať. Vypovedal vtedy prostredníctvom videohovoru jeho bývalý ochrankár Malcolm Connelly.

​Téma sa točila okolo pobytu páru v Austrálii v roku 2015, kde vtedy Johnny nakrúcal Pirátov z Karibiku a Amber tam bola s ním. Súkromným lietadlom si navyše priviezla ilegálne s falošným papiermi dvoch yorkshirských teriérov Pistol a Boo, z čoho sa stala veľká aféra. Ich pobyt tam ale poznačila aj iná nepríjemná udalosť, keď herec musel ísť na ošetrenie s useknutým prstom. Connelly uviedol, že počul, ako Depp křičí: "Pozri sa na to, odsekla mi prst! Hodila po mne fľašu vodky!“ Potom aj s jeho lekárom bežali na pohotovosť na ošetrenie, ale Depp chcel Amber chrániť, a tak tam povedal, že si to zapríčinil sám.

Po ich rozvode ho ale obvinila, že spor vyprovokoval on, keď ho pristihla, ako močí na stenu predsiene ich prenajatého domu. Pred Kráľovským súdom v Londýne potom vypovedala, že Depp "sa snažil napísať moje meno močením na steny a koberec, keď chodil po dome". Ich austrálsky pobyt opísala ako "najhoršiu vec, akú som kedy zažila". Súd v Británii Johnny prehral a nasledoval kariérny pád na dno. Počas terajšej súdnej výpovede prišla situácia opäť na pretras a ochrankárovi Connellymu položili otázku, či ho videl močiť v dome. Ochrankár povedal, že nie. 

Pozrite si výpoveď ochrankára:

No Heardovej advokát pokračovala a spýtal sa, či videl penis svojho zamestnávateľa. "Myslím, že by som si pamätal, keby som videl penis pána Deppa," odpovedal ochrankár, ktorý zjavne k Deppovi prechováva sympatie. Jeho odpoveď rozosmiala nielen herca prítomného v súdnej sále. Niektoré otázky či kroky Herdovej právnikov sa skutočne miestami zdajú byť veľmi zvláštne.

​Práve incident s "močením" Deppa mal podľa Amber vyvolať hádku medzi nimi, ktorá nakoniec viedla k tomu, že Depp prišiel o kúsok prsta. Connelly opísal hádku ako chaos, pričom Heard vraj kričala na Deppa, že je zbabelec, zatiaľ čo sa zhrozený snažil ošetrovať zranený prst. Connelly tiež spomenul, že spočiatku vzťahu dvojice by ju mohol charakterizovať ako "zamilovanú" a Amber Heard bola vtedy "milou a očarujúcou". Ako začali spolu bývať, všetko sa zmenilo. "Takže ako čas plynul, viete, videl som, ako sa menili. Videl som, ako sa Amber mení. Videl som, ako sa Johnny stáva tichším," opísal ich premenu. "Väčšinou som počul, ako kričí Amber," upresnil a dodal, že to bol práve herec, u ktorého videl často rôzne zranenia a modriny.

Súvisiace články

Najčítanejšie