Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mali byť jej tromfom na súde, napokon sa na Amber dvaja slávni exmilenci vykašľali! Zato vyšlo najavo ďalšie klamstvo!
Zdielať na

Mali byť jej tromfom na súde, napokon sa na Amber dvaja slávni exmilenci vykašľali! Zato vyšlo najavo ďalšie klamstvo!

Archívna reportáž

V stále šokujúcejšom priebehu súdneho sporu exmanželov Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36) dochádzazo strany herca k vyvrcholeniu. Za jeho stranu svedčilo doteraz vyše dvadsať svedkov. Od budúceho týždňa začne so svojou obhajobou herečka. Zatiaľ to pre ňu nevyzerá vôbec dobre. Keďže ide v prípade oboch o veľké peniaze, v prípade víťazstva Amber až o 100 miliónov dolárov, iste vytiahne všetky najtvrdšie kalibre. Depp ju žaluje za urážku na cti kvôli jej článku o rodovo podmienenom násilí pre Washington Post z roku 2018, kde ho nepriamo označila za tyrana, čo ma poškodilo povesť natoľko, že prišiel okrem iného aj všetky svoje úlohy v pripravovaných filmoch v Hollywoode, vrátane ikonického piráta Jacka Sparrowa.

​V rovnakom čase, ako bol uverejnený jej článok, bola Amber Heard vyhlásená za ambasádorku Americkej únie občianskych slobôd (ACLU). Je to jedna z dvoch organizácií, ktorým sa zaviazala darovať sumu z rozvodového vyrovnania vo výške 7 miliónov dolárov. Výkonný riaditeľ ACLU Terence Dougherty odpovedal súdu na otázky týkajúce sa tohto záväzku herečky. Priznal, že doteraz organizácia získala iba zhruba polovicu sumy, z toho Heard samotná poslala "iba" 350 000 dolárov. Následne prišlo 100 000 od Johnnyho Deppa a potom dve platby vo výške 500 000 a 350 000 z dvoch rôznych fondov. Je zaujímavé, že suma pol milióna dolárov pochádzala z účtu investičnej spoločnosti Vanguard. A účet nepatrí nikomu inému ako najbohatšiemu mužovi sveta, Elonovi Muskovi (50), s ktorým Amber Heard po rozvode s Deppom istý čas tvorila pár.

Hoci sa očakávalo, že Elon Musk bude aj vypovedať v prospech herečky, v súdnej sieni sa podľa vyjadrenia jeho právnika Alexa Spira predsa len neobjaví, s dodatkom, že "nebude predsa riešiť všetky svoje aférky", čím dal jasne najavo, aký význam pre neho Amber mala. Rovnako nepríde ani jej bývalý priateľ James Franco (44), známy filmový herec, zverejnil NY Post. Heard v prípade herca, ktorého Depp označil za jej milenca, vypovedala, že ju navštívil v jej a Deppovom apartmáne v Los Angeles 22. mája 2016, deň po údajnej násilnej roztržke s vtedajším manželom. "Rozprávali sme sa. Povedal mi: 'Panebože, čo sa ti stalo? Čo to máš na tvári, do ri*i?", uviedla na súde ako Franco reagoval, keď uvidel jej tvár po tom, ako po nej údajne Depp hodil telefón. No Amber má smolu, jej slová Franco nepríde potvrdiť.

Súd sa ťahá už od 11. apríla a ešte zďaleka nekončí:

​S najbohatším mužom sveta Muskom, ktorý nedávno súhlasil s kúpou Twitteru za 44 miliárd dolárov, chodila Heard oficiálne až po rozvode s Deppom, no údajne za ňou chodieval ešte počas jej manželstva s hercom do ich losangelského apartmánu. Vrátnik Alejandro Romero z budovy, kde sa apartmán nachádza, vyhlásil, že v roku 2015 tam vídal Muska "niekoľkokrát týždenne" neskoro večer. Generálny riaditeľ spoločnosti Tesla ju "navštívil vždy, keď pán Depp nebol doma". Vzťah Amber a Muska ale dlho nevydržal a ten už viac za ňu neposlal žiadne peniaze pre neziskovku ACLU, hoci Doughertymu údajne sľúbil, že ich bude za Heard posielať postupne počas nasledujúcich desiatich rokov.

​Posledné peniaze neziskovke prišli v roku 2018, plán ale mal stanoviť platby vo výške 350 000 dolárov ročne, pokým sa nenaplní celá suma. Herečka im zastavenie platieb zdôvodnila jej finančnými problémami. To je prinajmenšom zvláštne, keďže to bolo práve v čase, keď zinkasovala milióny za rolu v Aquamanovi. Aktuálne sa už vyše dva milióny ľudí podpísali pod petíciu, aby Amber z tejto úlohy, ktorú vraj dostala vďaka Deppovi, vyhodili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie