Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Harry tvrdí, ako USA miluje a ako sú súčasťou komunity... A teraz sa ozvali susedia, AKO to naozaj je!
Zdielať na

Harry tvrdí, ako USA miluje a ako sú súčasťou komunity... A teraz sa ozvali susedia, AKO to naozaj je!

Archívna reportáž

Manželský pár vojvodov zo Sussexu, princ Harry (37) a Meghan Markle (40), sa spolu vybrali do Európy s veľkou pompou prvýkrát od ich odchodu od kráľovskej rodiny, na Invictus Games v Haagu. Predtým sa stihli zastaviť aj na kráľovskom dvore vo Windsore, kde sa krátko stretli s kráľovnou Alžbetou (96) a princom Charlesom (73). Ale ich pravá chvíľa prišla až na otvorení Invictus Games, kde počas príchodu a ich príhovoru k účastníkom žiarili ako pravé hviezdy. Všetko to zaznamenával tím filmárov z Netflixu a mnohé ďalšie televízie v priamom prenose. Niektorým sa podarilo s párom urobiť aj rozhovor.

​Pre Today Show televízie NBC povedal Harry, že ich v Montecite, kde bývajú v honosnom mnohomiliónovom sídle, "privítali s otvorenou náručou", a dodal, že je tam "taká skvelá komunita". Toto malé mestečko v Kalifornii neďaleko Los Angeles leží na brehu oceána a pýši sa, že tam žijú mnohé celebrity vrátane hollywoodskych hviezd, ktoré chcú mať väčšie súkromie, ako by mali v Hollywoode či Beverly Hills v Los Angeles. Býva tam aj Oprah Winfrey, Orlando Bloom s Kate Perry, či Gwyneth Paltrow. Žiadnych paparazzov tam vraj nestrpia. Na pokoj v uliciach, ktoré vedú k nádherným rezidenciám, prísne dbá miestna polícia, ktorej pomáha kamerový systém.

V okolí sú takmer nedotknuté pláže a v uzavretých areáloch rôzne, najmä športové kluby, kde sa schádza miestna smotánka. Richard Mineards, pochádzajúci z Británie, prispievajúci svojimi postrehmi do miestneho denníka Montecito Journal, uviedol, že Sussexovci sa nikdy "neukázali medzi obyvateľmi", odkedy tam tajne pricestovali v júli 2020, po kúpe ich prepychovej nehnuteľnosti, niekoľko mesiacov od ich úteku z kráľovského paláca. "Je to také krásne miesto, kam sa chodí von, a oni sa nikde neukázali. Vojvoda zatiaľ nenavštívil ani Old Kings Road, bar s britským nádychom na hlavnom ťahu Santa Barbary," prezradil pre noviny The Times, čím poprel tvrdenie Harryho. Je známe, že ani keď Sussexovci bývali vo Frogmore Cottage vo Windsore, nemali záujem o kontakt so susedmi, ba ich vraj na to aj písomne upozornili.

Na veľkolepé oslavy panovania kráľovnej vraj Sussexovci prídu:

"Hovoril som so susedmi a princovo vyhlásenie ich nahnevalo. Harry a Meghan sa v susedstve neukazujú, nezapájajú sa do aktivít s ním spojených a nestali sa súčasťou komunity. Ide pritom o krásne miesto, aj keby sa mali len prechádzať po okolí. Ľudí zaujíma, prečo sa neukazujú a ako prišli k záveru, že komunita je skvelá, keď ju nepoznali," uviedol na pravú mieru skutočnosť. Harry sa to skúša zrejme napraviť tým, že podľa správ vstúpil do Santa Barbara Polo and Racquet Clubu.

​Predpokladá sa, že keď sa 1. mája začne sezóna, bude hrať s kamarátom Ignaciom "Nachom" Figuerasom, argentínskym multimilionárom, profesionálnym hráčom póla a modelom. Jeho spolužiak z Etonu, Andrew Bossom, ktorý je tiež nadšeným fanúšikom póla, pre denník Times povedal, že takýto krok "by bol pre neho obrovským krokom do miestnej komunity". Harry vraj trénuje na súkromnom pólo ihrisku, ktoré vlastní hotelový magnát Pat Nesbitt.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie