Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na súde dostal slovo Deppov bodyguard! Jasne povedal, KOHO z dvojice vídal "dobitého"!
Zdielať na

Na súde dostal slovo Deppov bodyguard! Jasne povedal, KOHO z dvojice vídal "dobitého"!

Archívna reportáž

Súdne pojednávanie v kauze hollywoodskeho herca Johnnyho Deppa (58) a jeho exmanželky Amber Heard (36) naberá na obrátkach, hlavne čo sa týka dôkazov proti strane Amber. Herec jej nič nedaruje, nemilosrdne poskytuje ďalšie a ďalšie dôkazy a svedkov, aby dokázal, že to bola v ich manželstve práve ona, kto bol násilníkom. Ako prvá s tým prišla Amber, cez zverejnený článok, ktorý stál Johnnyho kariéru. Žiada preto od nej odškodné vo výške 50 miliónov dolárov, no ona raz toľko od neho. V jeho prospech svedčila už jeho sestra, lekár, ktorý ho liečil zo závislostí a tiež zdravotná sestra, ako aj psychologička, ktorá určila pre Heard až dve patologické diagnózy. Aktuálne prišiel na súd svedčiť aj Deppov bodyguard Malcolm Connoly.

​Vypovedal vo štvrtok pred súdom, že počul mnohé hádky medzi hercom a jeho bývalou manželkou Amber Heard počas ich vzťahu. Herečka sa vraj začala po uzavretí manželstva veľmi rýchlo meniť. "Videl som, že Amber chcela vo vzťahu nosiť nohavice," tvrdil, pričom tým jasne narážal na to, ako preberala vo vzťahu dominanciu. "Ak niečo nebolo celkom v poriadku, Amber vedela v okamihu vybuchnúť," dodal ako prejavovala svoju nevôľu, čím Johnnyho deptala. So svojou agresívnou matkou si v detstve zažil násilia neúrekom, čo ho podľa všetkého veľmi poznačilo na celý život. 

Ako bodyguard bol Connoly často svedkom rôznych konfliktov manželov. "Ako čas plynul, viete, videl som, ako sa menili. Videl som, ako sa Amber mení. Videl som, ako sa Johnny stáva tichším," poukázal na premenu oboch z páru. Nevyhol sa ani ich nepríjemných hádkam. "Občas som počul v priestoroch, kde bývali, ako Amber kričí. Počul som krik a výkriky a počul som, ako sa tam niečo deje. Väčšinou som počul, ako kričí Amber," upresnil celkom jednoznačne. Napriek tomu, že počul, aké zlé to medzi manželmi je, povedal, že k nemu osobne sa Amber správala "profesionálne a zdvorilo". Nebol však priamym svedkom ich vzájomného fyzického napádania, priznal súdu. To vraj zvyčajne ľudia pred ochrankou robiť nezvyknú, ako dodal.  

Bodygurad vypovedal na súde v prospech slávneho herca:

"Nikdy som nevidel žiadne facky, údery ani bitky," povedal, ale neskôr si spomenul na incident, keď videl Amber hodiť po Johnnym zapaľovač, a inokedy zas videl, ako z medziposchodia na neho hodila plechovku s minerálkou. Občas videl aj Deppove zranenia. "Boli to škrabance na jeho krku, hrča na hlave, nejaká modrina pri oku," vymenoval niektoré. "Bolo to čoraz pravidelnejšie. Nie každý týždeň, ale určite sa to stávalo, áno," dodal. Hoci na Johnnym videl zranenia, nešpekuloval o tom, ako k nim prišiel. Ukázal na dôkaz aj fotografiu Johnnyho a Amber na svadobnej ceste, na ktorej pózujú s tromi ľuďmi a ktorú mal nafotiť on. Poukázal na to, že na fotografii vidieť pod Johnnyho okom opuch. "Buď narazil do dverí, alebo dvere narazili do neho," povedal položartom ochrankár. Z toho všetkého sa bude len ťažko Amber vykrúcať.

Amber sa snaží na sociálnych sieťach prezentovať svoju kladnú stránku, či už ako ukážková mama, milovníčka zvierat či zapálená feministka a bojovníčka proti násiliu. Vzhľadom na odhalenia súdu jej to verí stále menej a menej ľudí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie