Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
TOTO je Verešovej palác! Žije v šialenom prepychu!
Zdielať na

TOTO je Verešovej palác! Žije v šialenom prepychu!

Archívna reportáž

Andrea Verešová patrí medzi tie výnimky, ktoré po víťazstve v súťaži Miss nezmizli z očí verejnosti. Iste by si na blahobyt zarobila aj sama, keďže okrem modelingu patrí aj medzi najsledovanejšie celebrity na Instagrame, no ak by nechcela, nemusela by pohnúť ani prstom.

Andrea sa totiž pred 12 rokmi vydala za veľmi úspešného právnika, 55-ročného Daniela Volopicha. Ten sa o rodinku postaral skutočne kráľovsky, píše portál Blesk.cz.

Andrea žije s manželom a ich dvomi deťmi v dedinke Přeštice neďaleko Plzne. O to viac ich vila medzi ostatnou obvyklou obecnou zástavbou vytŕča.

Verešovej sa tak páčila jej svadba, žeby si ju rada zopakovala:

Vila, ktorej rekonštrukcia stále pred rokmi v prepočte zhruba 600 tisíc eur, má totiž štyri poschodia a výbavu, o akej bežní smrteľníci ani nesnívajú. Bazén, sauna, fitness, luxusné materiály. Andrea nechala výnimočne nahliadnuť do svojho súkromia jednu z českých komerčných televízií. 

Fotogalériu z domu si pozrite TU

Občas ukáže Andrea čosi zo svojej domácnosti aj na Instagrame, ako napríklad túto luxusnú kúpeľňu:

Za pozornosť stojí nielen obklad z mramoru, ale aj luxusné domáce SPA. "Ja plávam hlavne pre radosť. Niekedy pol hodinku, niekedy hodinu," upresnila Andrea čas, ktorý trávi v miestnosti s presklenou stenou a krásnym výhľadom do záhrady.

Verešová s manželom tvoria idylický pár:

Jej manžel sa môže pochváliť zákazkami v hodnote stámiliónov zrejme vďaka konexiám v najvyšších politických kruhoch, začo si neraz zlízol aj kritiku. Rodine to ale prináša bezstarostný život a tak sa Andrea iste nemá na čo sťažovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie