Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak už aj Rytmus povolil! Zverejnil fotku svojej rodinky, Sanel má poriadne kukadlá!
Zdielať na
Hudba

Tak už aj Rytmus povolil! Zverejnil fotku svojej rodinky, Sanel má poriadne kukadlá!

Archívna reportáž

Synček Jasminy a Rytmusa je asi najsledovanejším bábätkom na Slovensku. Mnohí číhajú, kedy ho konečne ukážu v plnej krásne, nielen kadejako ukrytého či s vodotlačou cez tvár.

Malý Sanel má takmer štyri mesiace a žije si ako v bavlnke. Vyrastá obklopený nielen obrovskou láskou, ale aj materiálnym bohatstvom. 

Čo fotka, to je jasné, že luxus sa u Vrbovských skutočne nosí. Bábätku je to ale zatiaľ ukradnuté, bolo by zrejme šťastné aj vo vreci, len ak má pri sebe svojich rodičov. 

Pozrite si, ako vážne berie Rytmus rolu otca:

Tí ho chránia ako oko v hlave, možno aj preto si veľmi často na prechádzky a výlety vyberajú lokality mimo hlavného mesta, či dokonca mimo Slovenska. No zdá sa, že hra na skrývačku sa pomaličky končí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

III ❗️❗️❗️ #MojeVšetko

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Pred pár dňami zverejnila fotku so Sanelom z profilu jeho mama Jasmina, teraz povolil Rytmus. Síce si opäť neodpustil obvyklú tlač cez záber, no ukázal svetu aspoň synčekove kukadlá. A sú to skutočne krásne dva malé oriešky. Stručný popis hrdého otecka hovorí jasnou rečou: "Moje všetko".

Bolo by skutočne prekvapením, ak by bol Sanel modrooký blondiak. Už je jasné, že nie je. Malý chlapček jednoznačne kopíruje farbou svojich rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie