Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Lebkáčka?! Belohorcová sa chcela ukázať, ľudia ju skritizovali pod čiernu zem!
Zdielať na

Lebkáčka?! Belohorcová sa chcela ukázať, ľudia ju skritizovali pod čiernu zem!

Archívna reportáž

Zuzana Belohorcová si žije už vyše dekádu na pohľad úplne dokonalý a bezstarostný život. Ak aj náhodou má nejakú bežné ľudské trápenia, nedáva to veľmi na známosť a predovšetkým - ani trochu sa na nej život neodráža. Zuzana zreje rokmi ako víno - mnohí tvrdia, že vyzerá najlepšie, ako kedy vyzerala.

​V prípade sexi Zuzany je to čo povedať, keďže to bola predovšetkým jej príťažlivosť, ktorá z nej spravila pred vyše 20 rokmi televíznu hviezdu a sen mnohých mužov. Dokonalá figúra so ženskými oblinami, blond vlasy, modré oči a sladký hlas - nečudo, že napokon pristále v erotickej relácii. Dokonca nafotila aj sexi kalendár, ktorý mužom svojho času vyrážal dych.

Odvtedy sa veľa zmenilo, zo Zuzany je vydatá pani, mama dvoch detí, a po zhruba 12 rokoch na Floride je už druhý rok späť v Európe. Rodinka zakotvila na ostrove Tenerife, kde rozbehli opäť realitný bibznis. A Zuzana len tak prekvitá. 

Po návrate do Európy si Hájekovci vybrali najprv mestečko Marbella na juhu Európy, no tam im bolo v januári chladno:

​Pravidelne cvičí a je to aj vidieť. K jej dokonalému silikónovému poprsiu sa štíhle, no stále ženské obliny veľmi hodia, no predsa je tu niečo, čo je Zuzaninou slabou stránkou. Hoci skúšala všeličo, jemné a riedke vlasy sa jej nikdy nepodarilo presvedčiť, aby nabrali na objeme. V kombinácii s extra vysokým čelom si preto musí skutočne dávať pozor, aký účes zvolí.

Toto je účes, ktorý sa mnohým nepáčil:

Neveľmi šťastnú ruku ale mala kaderníčka či kaderník, ktorá dostala Zuzanu do rúk pred istou spoločenskou udalosťou v Prahe. Belohorcová neváhala a ukázala sa na Instagrame vyštafírovaná celá v čiernom, no to, čo prišlo, zrejme nečakala. Mnohým totiž okamžite udrel do očí neveľmi vydarený účes, ktorý zvýrazňoval, ba ešte viac predlžoval Zuzanine vysoké čelo. "Ako Lebkáčka," okomentovala to istá osoba s odkazom na seriál z konca. 80. rokov. Ďalšia napísala, že kaderníčka spravila poriadny prešľap pri výbere účesu a iná Zuzane rovno oznámila, že toto nie je účes pre jej tvar hlavy, ani vlasy. Ktovie, či si Belohorcová vezme tieto dobré rady k srdcu, isté ale je, že sa jej zrejme dotkli, lebo už o pár hodín nebolo po ani jednom kritickom komentári už ani stopy. Nečudo, je prosto istá hranica slušnosti a taktu, ktorá by sa ani v online priestore nemala prekračovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie