Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krutá podpásovka?! Známy herec nechal bývalke doručiť súdne papiere priamo na PÓDIUM!
Zdielať na

Krutá podpásovka?! Známy herec nechal bývalke doručiť súdne papiere priamo na PÓDIUM!

Človek by si myslel, že to snáď ani nie je možné, aby kuriér vybehol na pódium, zatiaľ čo tam herecká hviezda má práve príhovor v rámci festivalu, keď propaguje svoj film. V Hollywoode je ale zjavne všetko možné, a tak ostala herečka Olivia Wilde poriadne zaskočená, keď jej do ruky dali veľkú obálku, ktorej obsah ju dočista rozhodil.

​Konanie známeho herca Jasona Sudeikisa (46) vyvolalo poriadny rozruch po tom, čo jeho bývalej partnerke Olivii Wilde (38) doručili dokumenty o opatrovníctve, keď bola práve na pódiu pred 4 000 ľuďmi. Na festivale CinemaCon prednášala o filme To nič, drahá, ktorý režíruje a úlohu v ňom dostal aj jej súčasný priateľ, spevák Harry Styles.

Incident, ktorý dostal herečku do poriadnych rozpakov, vzbudil vlnu nevôle u verejnosti. Mnohí obvinili komediálneho herca, že sa zámerne snažil zahanbiť svoju bývalú snúbenicu, s ktorou má dve deti - osemročného syna Otisa a päťročnú dcéru Daisy. Zdroje blízke hercovi však trvajú na tom, že absolútne netušil, že Wilde budú doručené dokumenty takýmto verejným a ponižujúcim spôsobom. Jeden z nich uviedol pre DailyMail, že Sudeikis "vopred nevedel" o tom, kedy jej budú dokumenty doručené - a trvá na tom, že herec "zostal z tohto incidentu zdesený a rozrušený".

Pozrite si trailer Wildeovej filmu, v ktorom žiari jej súčasný priateľ Styles:

Niektorí používatelia sociálnych sietí obvinili herca, že to bol jeho spôsob pomsty po tom, ako zverejnila svoj románik s 28-ročným Stylesom len niekoľko mesiacov po tom, ako bol zverejnený jej rozchod so Sudeikisom. "Pán Sudeikis nemal žiadnu predchádzajúcu vedomosť o čase alebo mieste, kam by bola obálka doručená, pretože to bolo výlučne v kompetencii príslušnej procesnej doručovateľskej spoločnosti a nikdy by nesúhlasil s tým, aby jej bolo doručené takýmto nevhodným spôsobom," tvrdí zdroj blízky hercovi s dodatkom, že "papierovačky" majú navyše na starosť jeho právnici, nie on samotný.

Krásna herečka a režisérka sa občas ocitne aj v úlohe modelky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Wilde (@oliviawilde)

Wilde bola v polovici prezentácie o svojom novom filme, keď ju na chvíľu prerušila neznáma osoba, ktorá pristúpila k pódiu z prvých radov publika na podujatí vo Vegas a posunula k nej veľkú obálku. "To je pre mňa?" spýtala sa Wilde predtým, ako obálku otvorila a rýchlo si prečítala dokumenty. Potom pokračovala vo svojej prezentácii so zachovaním pokoja, fotky z incidentu si môžete pozrieť TU. Podrobnosti o súčasnej dohode expartnerov o opatrovníctve ich detí zostávajú súkromné a ani Olivia, ani Jason sa k obsahu obálky nevyjadrili. Pravidlá doručovania písomností sa v jednotlivých štátoch líšia, zvyčajne však zákon stanovuje, že písomnosti sa musia doručiť priamo odporcovi. Spoločnosť CinemaCon uviedla, že v súvislosti s týmto incidentom teraz prehodnocuje svoje bezpečnostné postupy.

Súvisiace články

Najčítanejšie