Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nečakaný zvrat! Sexi mladík s Gottovou na kolenách, priznala to, čo ženy obvykle TAJA!
Zdielať na

Nečakaný zvrat! Sexi mladík s Gottovou na kolenách, priznala to, čo ženy obvykle TAJA!

Archívna reportáž

Dominika Gottová (48) priletela pred týždňom po čase opäť na pár dní do Prahy, aby tam nakrútila videoklip s nemeckou verziou piesne Pro Tebe, venovanú jej otcovi Karlovi Gottovi (†80) do neba. Vyšla už v januári s jej textom v češtine. Vo francúzštine ju spieva jej kamarát Gabriel Grillotti (62) a ona recituje patetický odkaz. Pondelňajší večer si už ale užívala s kamarátkou v pivárni v centre mesta. "Nemám tu už teraz žiadnu prácu, takže do soboty ma čaká niekoľko stretnutí s priateľmi - a predsa nebudeme na sucho!" povedala Dominika so smiechom pre Blesk. Hneď na druhý deň v utorok zašla so svojou mamou, bývalou tanečnicou Antóniou Zacpalovou (87), na obed. "Boli sme v talianskej reštaurácii a ja som si dala grilovanú pražmu a zeleninový šalát," prezradila Gottová.

Najstaršia Gottova dcéra stihla v Prahe aj casting na Muža roka, kde bola v porote, ktorá rozhodovala, kto zo zúčastnených mužov prejde do užšieho výberu, píše portál Extra.cz. Udiala sa tam ale veľmi vtipná scénka, ktorej bola hlavnou aktérkou bola práve ona. Počas takmer celého castingu sedela na pohodlnom gauči vedľa Grillottiho, ktorý tiež spolurozhodoval a ešte ďalšieho porotcu. Zrazu ale zamierila k jednému z uchádzačov, aby mu zmerala bicepsy a pás. Ten vtedy zrejme usúdil, že by si možno šplhol, keby ju zobral do náručia, ale zjavne si naložil viac, ako dúfal. Najskôr si čupol, ale podlomili sa mu kolená a padol, ale vzápätí Dominiku predsa len zdvihol a pár sekúnd v náručí ju aj udržal, video si môžete pozrieť TU.

Dominika bola najskôr trochu zaskočená z nápadu fešného siláka, ale potom sa už len spokojne usmievala a pózovala spolu s ním pred kamerou aj fotoaparátmi. Aj keď sa tento povolaním policajt tváril spokojne, všetkým bolo jasné, že ju zdvihol a udržal len s vypätím všetkých síl. "Si dobrý. Zdvihol si sto kíl," vyslovila mu uznanie Dominika. Je vidieť, že jej nechýba zmysel pre humor a nepokazí preto žiadnu zábavu - aj keď verejne priznala nie práve ideálnu váhu, čo by asi drvivá väčšina žien nespravila. Svoj cieľ upútať tento mladý muž splnil a minimálne pre dcéru zlatého Slávika je už víťazom.

​Dominika bude iste v dobrom spomínať na tento, ale aj iné zážitky s priateľmi a mamou v Prahe, keď sa vráti späť do Helsínk. Tam jej veľmi chýba ich spoločnosť, lebo samotu znáša ťažko. Jej manžel Timo sa ešte stále nevrátil z Ameriky, kde má koncertovať. Vraj jej poslal odtiaľ aj nejaké peniaze. Tie jej veľmi chýbajú, lebo zatiaľ sa jej prácu v bezpečnostných službách získať nepodarilo. Táto práca by sa jej vraj veľmi páčila, preto si vlani robila aj špeciálny kurz. Skúšky úspešne absolvovala koncom decembra. Teraz sa chce ešte zdokonaliť v streľbe na doplnkovom kurze. Mala záujem pracovať aj pre českú ambasádu vo Fínsku, ale tam majú údajne plný stav. Snáď jej vyjde aspoň tá práca v bezpečnostných službách.

Súvisiace články

Najčítanejšie