Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na kávičku asi neprišla... Angelina Jolie sa objavila v kaviarni v ukrajinskom Ľvove!
Zdielať na

Na kávičku asi neprišla... Angelina Jolie sa objavila v kaviarni v ukrajinskom Ľvove!

Archívna reportáž

Hollywoodska hviezda opäť raz dokázala, že keď ide o správnu vec, nezaváha. Angelina Jolie sa ako vyslankyňa OSN angažuje v humanitárnych projektoch na celom svete, hlavne týkajúcich sa problematiky utečencov, no aj pri vojenských konfliktoch.

​Aktuálne herečka poriadne prekvapila Ukrajincov, keď sa v sobotu objavila v kaviarni vo Ľvove. Angelina v nevýraznom oblečení, akoby sa nič nedialo, s úsmevom zakývala istej Maji Pidhorodeckej, ktorá zverejnila video so slávnou herečkou a filmárkou na Facebooku. Kým Maja bola nadšená, najviac pobavenia vyvolal pohľad na chlapca so slúchadlami nan ušiach, ktorý zjavne nemal ani potuchy o tom, kto práve okolo neho prešiel.

Facebook

"Nič zvláštne. Len Ľvov. Išla som si len vypiť kávu. Len Angelina Jolie. Ukrajinu jednoducho podporuje celý svet,napísala v ukrajinčine po tom, čo nakrútila herečku, ktorá jej zamávala.

Jolie nie je prvou americkou celebritou, ktorá sa objavila na Ukrajine počas konfliktu. Americký herec Sean Penn sa stretol s prezidentom krajiny a zúčastnil sa na tlačovej besede vlády v rámci dokumentárneho filmu VICE, ktorý nakrúca. Keď bol Kyjev napadnutý, Penn a jeho tím prešli niekoľko kilometrov k poľským hraniciam. Herec povedal, že on aj jeho filmový štáb sa rozhodli opustiť auto a pokračovať pešo, keď videli tisíce ukrajinských obyvateľov utekajúcich do bezpečia, pričom rady sa tiahli na kilometre. Penn opísal, že autá boli plné žien a detí, pričom ich jediným cenným majetkom bolo vozidlo, v ktorom cestovali, a tak im daroval aj to svoje. Čo je konkrétne cieľom misie Jolie známe nie je, jej prítomnosť ale nepochybne Ukrajincov povzbudila.

Súvisiace články

Najčítanejšie