Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Snúbenec Britney Spears prekvapil! Otvorene prehovoril o otcovstve a pohlaví očakávaného dieťaťa!
Zdielať na

Snúbenec Britney Spears prekvapil! Otvorene prehovoril o otcovstve a pohlaví očakávaného dieťaťa!

Archívna reportáž

Zdá sa to byť všetko až príliš dokonalé. Odkedy Britney Spears (40) znovunadobudla svojprávnosť, akoby jej vychádzalo všetko, o čom mohla takmer 13 rokov v područí jej otca Jamieho len snívať. Jedným z najväčších snov bolo pritom nepochybne tehotenstvo. To je ale bolo odopierané a proti jej vôli jej dokonca zaviedli antikoncepčné vnútromaternicové teliesko. Hneď, ako ju súd zbavil opatrovníka, išlo preč aj teliesko, prišli zásnuby s jej dlhoročným priateľom Samom Asgharim (28) a ako zázrakom už onedlho hlásili aj tehotenstvo.

​Správa o očakávanom bábätku prišla začiatkom apríla a vyvolala poriadny rozruch. Mnohí speváčku podozrievali, že ide opäť len o akýsi žart a asi sa im nechcelo veriť, žeby v jej štyridsiatke tak rýchlo otehotnela. No správu potvrdil aj jej o 12 rokov mladší snúbenec Sam.

Aktuálne čosi viac prezradil aj v rozhovore pre reláciu Acces Hollywood, píše portál PageSix. Sam Asghari povedal, že si chce nechať pohlavie jeho prvého dieťaťa ako prekvapenie. "Je to na nej, ale ja to nechcem vedieť. Na to si chcem počkať," povedal herec a model, čím mnohých fanúšikov sklamal, keďže ak to nebude vedieť on, nebudú to vedieť ani oni.

Správa o tehotenstve Britney bola veľké prekvapenie:

​Sam zdôraznil, že sa chce rovnako ako jeho snúbenica podieľať na výchove ich dieťaťa, keďže to bude jeho prvé. "Rozhodne, človeče, priložím ruku k dielu ako sa len dá. Je to moje dieťa, moje prvé dieťa," povedal moderátorovi Mariovi Lopezovi, ktorý mal kedysi románik so Spears. Osobný tréner sa tiež podelil o to, že sa k dieťaťu plánuje správať rôzne v závislosti od pohlavia, čo nie je v skutočnosti práve šťastná voľba. "Ak to bude dcéra, bude to tá najrozmaznanejšia princezná. Ak to bude syn, bude to ten najtvrdší syn - budem na to dieťa tvrdý," hovoril odhodlane nastávajúci otec.

Sam zdieľal jeho najnovší rozhovor, aj o otcovstve:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Začiatkom apríla Britney zmiatla fanúšikov, keď sa zamýšľala, či má bruško len z prejedania sa, alebo ukrýva bábo. No Asghari krátko nato potvrdil, že je skutočne tehotná. "Manželstvo a deti sú prirodzenou súčasťou silného vzťahu naplneného láskou a rešpektom," napísal 11. apríla k fotografii na Instagrame. "Otcovstvo je niečo, na čo som sa vždy tešil a čo neberiem na ľahkú váhu. Je to najdôležitejšia práca, akú kedy budem robiť," napísal k obrázku rodiny levov, pričom sám Britney volá "levica". Spears a Asghari sa zoznámili v roku 2016 a zasnúbili sa oficiálne v septembri 2021. S bývalým manželom Kevinom Federlinom má Britney synov, 16-ročného Seana Prestona a 15-ročného Jaydena Jamesa, no ich výchova jej bola odoprená. Snáď si tretieho potomka užije naplno tak, ako o tom sníva azda každá mama.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie