Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Agáta tvrdila, že Zagorovej manžel je homosexuál! TAKTO na to Štefan Margita reaguje!
Zdielať na

Agáta tvrdila, že Zagorovej manžel je homosexuál! TAKTO na to Štefan Margita reaguje!

Archívna reportáž

Pred 5 rokmi sa Agáte narodila Mia, teraz čaká tretie dieťa s tretím mužom

Prostoreká Agáta Hanychová (37) veľmi rýchlo pochopila, že urážlivé slová voči dvom uznávaným umelcom, ako sú Štefan Margita (66) a Jitka Čvančarová(44) neboli volené v jej relácii Holčičky v žiadnom prípade vhodne. Našla si síce hneď výhovorku, že to myslela ako vtip a vôbec to nemalo byť odvysielané v televízii, ale dramaturg to vraj jednoducho nerešpektoval. Samozrejme jej to iba málokto uveril, čo asi uznala aj sama, keď sa uráčila obom ospravedlniť, ale bohvieako kajúcne to neznelo. Odbavila si to, ako je u nej zvykom, veľmi svojsky.

​V Českom šoubiznise sú obaja títo umelci považovaní za hviezdy, preto majú aj veľa svojich fanúšikov. Tí sa hneď obuli do Hanychovej kvôli jej urážkam voči ich obľúbencom. Sama priznala, že okolo nej a jej partnera Jaromíra Soukupa (53) koluje veľa hejtov."Za niektoré si môžem sama, za niektoré môžeme obaja. Je to pre mňa už také náročné, že sa chcem stiahnuť z verejného života. Unavuje ma to," zverila sa ako prvá hostka v Superchate Super.cz, kde jeho moderátorka povedala hneď na úvod, že o Agáte vychádza u nich v priemere najviac článkov, zhruba osem na mesiac. Ich frekvencia sa výrazne zvýšila práve po zverejnení jej vzťahu s mediálnym magnátom.

Po pár dňoch sa známa influencerka rozhodla pre verejné ospravedlnenie dvom dotknutým umelcom, hoci nie je známe, že by ju o to žiadali. "Verejne sa ospravedlňujem Jitke Čvančarovej a Štefanovi Margitovi, mrzí ma, že som sa ich svojím nepodareným humorom dotkla, a prajem im peknú prvú adventnú nedeľu. Dúfam, že moje ospravedlnenie príjmu a mňa si neodnesie 5. decembra čert," najskôr uviedla na Instagrame. Nejako pokorne to ale od nej nevyznelo, skôr akoby sa zas trochu vysmievala zo situácie, do ktorej sa dostala vlastným pričinením.    

Agáta sa takto verejne ospravedlnila za nemiestne urážky Štefana Margitu a Jitky Čvančarovej:

Instagram/AH

​Z redakcie eXtra.cz, kde Hanychová vysvetľovala, čo mali znamenať jej výpady voči Štefanovi Margitovi, sa s ním priamo skontaktovali s otázkou ako vníma jej slová o svojej sexuálnej orientácii a následné ospravedlnenie. "Zdravím vás. Verte, že mám iné a smutné starosti. Včera, 26. novembra, uplynuli už tri mesiace od smrti mojej Hanky," odpovedal stručne operný spevák, ktorý mal pred mesiacom premiéru vo washingtonskom divadle s operou Elektra a do budúcnosti chystá veľký koncert v pražskej O2 aréne v réžii Leoša Mareša. Nad slová škodoradostnej uštipačnej Agáty sa naozaj môže povzniesť. Na jeho úroveň sa začínajúca moderátorka vlastnej relácie v partnerovej televízii rozhodne ešte nedostala a zrejme sa ani nedostane. Stačilo by na začiatok aspoň trochu slušnosti a pokory.

V komentároch na Instagrame však Agátu napriek jej ospravedlneniu "fanúšikovia" rozhodne nešteria: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie