Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zažiarila aj v ČSMT, teraz priznala česká hviezda desivé následky covidu!
Zdielať na

Zažiarila aj v ČSMT, teraz priznala česká hviezda desivé následky covidu!

Archívna reportáž

Po dvoch rokoch šialenstva sa stal covid už tak trochu súčasťou života. Z desivej hrozby sa stala v podstate bežná choroba, ktorá už, našťastie, nemá taký smrtiaci dopad ako to bolo v jej prvých mutáciách. Žiaľ, skvelá česká herečka Eva Holubová si prešla ešte tou horšou verziou a následky pociťuje doteraz.

​Eva Holubová, ktorá pobavila aj divákov mega šou Česko Slovensko má talent ako špeciálny hosť v porote, prekonala covid ešte minulý rok. Hoci samotná choroba u nej nemala nijako extra dramatický priebeh, následky si stále nesie, hoci sa môžu zdať byť zvláštne.

Treba ale dodať, že Holubová sa len domnieva, že ide o následok covidu, hlavná indícia je zrejme časová následnosť. "Neviem, či je to tým, ale po covide sa mi zhoršila pamäť a ťažko sa sústredím. A občas mi to v hlave úplne vypne," priznala sa so znepokojivými príznakmi držiteľka Českého leva.

Eva Holubová bola svedkyňou aj tohto šialeného čísla v ČSMT:

Na Instagrame sa opýtala svojich priaznivcov, či aj oni náhodou nemajú podobnú skúsenosť, ktorá by mohla jej hypotézu potvrdiť. Jedna zo sledovateliek potvrdila podobnú skúsenosť, ale priznala, že to zvaľuje na vek. Eva priznala, že sa pýtala aj svojej lekárky, a faktorov, ktoré vplývajú na vnímanie a pamäť je mnoho, no Holubová to vraj rozoznáva, keď ide napríklad o únavu, depresiu či lenivosť. A toto je prosto niečo iné. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

"Toto je zvláštny jav akéhosi vypadnutia z reality, šedomodrá páska, ktorá ide mysľou... Ale zlepšuje sa to," pridala aspoň trochu povzbudivú správu, no úplne ružové to zjavne nie je. "Je mi občas do plaču, ďakujem všetkým, ktorí mi to uľahčujú a venujú mi potichu svoju priazeň," dodala citlivá herečka a priznala, že ju trápi aj nespavosť, napriek obrovskej únave spánok neprichádza. Skutočne sa ťažko orientuje v tom, kde by asi mohla ležať príčina tohto trápenia, pokojne to môže byť aj covid. Ostáva veriť, že to odoznie, Holubová môže mať pred sebou pokojne aj vyše 20 rokov skvelých filmových úloh, pričom jej meno je vždy lákadlo.

Najčítanejšie