Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Za TÚTO nechutnú urážku dostala Agáta takú facku, že sa chce STIAHNUŤ z verejného života!
Zdielať na

Za TÚTO nechutnú urážku dostala Agáta takú facku, že sa chce STIAHNUŤ z verejného života!

Archívna reportáž

Pred vyše 5 rokmi sa narodila Mia, teraz čaká Agáta tretie dieťa s tretím mužom

Zdá sa, že s Agátou Hanychovou (37) je to ostatnú dobu ako na hojdačke. Raz sa zachová úplne otrasne a urazí známu osobnosť, potom sa jej ale nepáči, ak to isté robí jej priateľ, Jaromír Soukup, následne spraví to istí aj ona, a napokon zvažuje, že to celé zabalí. Niet pochýb, že ju k tejto myšlienke primäla reakcia jednej z obetí jej nevyberaného správania sa. Agáte nastavila také zrkadlo, že sa jej to zrejme skutočne dotklo - trafila totiž veľmi citlivé miesto.

​Je naozaj otázne, kde berie Hanychová takú drzosť, že si, podobne ako jej partner Jaromír Soukup (53), dovolí urážať aj ikony a vážené osobnosti českej spoločnosti. Možno je to aj tým, že vďaka svojmu správaniu medzi ne nepatria, a tak to azda ani nevedia pri nedostatku sebareflexie posúdiť. Po tom, čo označila vdovca po Zagorovej, Štefana Margitu, za homosexuála, si aktuálne dovolila prízemne dourážať uznávanú herečku Jitku Čvančarovú (44).

"Nechápem, prečo sa táto obtlstlá pani hrá na femme fatale," vychrstla v jednej z posledných epizód jej  Holčičiek. "A prečo neprišla tento rok do Varov ukázať svoje kozy a špeky?" pokračovala vo výpade s dodatkom: "Podľa mňa vyzerá úplne príšerne." To už zdvihlo nielen medzi ženami vlnu pohoršenia. Napokon sa rozhodla reagovať aj samotná Čvančarová a je jasné, kto má z tých dvoch navrch. "Priala by som všetkým deťom na svete, aby mali mamy, na ktoré budú môcť byť hrdé a ku ktorým by mohli vzhliadať tak, ako som ja celý život vzhliadala ku svojej mame a babičke. Obe boli vzorom ľudskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovskej ženskej sily. Takže prosím, toto je odpoveď," povedala Čvančarová v náznakoch, no absolútne jednoznačne.

S Agátou strácajú trpezlivosť už aj niektorí jej fanúšikovia, v poslednom príspevku na Instagrame jej poriadne "naložili": 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Super.cz (@super.cz)

Zdá sa, že tieto slová, kritika Agáty ako matky, sa jej skutočne dotkli. Až tak, že si za niektoré výroky sype popol na hlavu. "Za niektoré si môžem sama, za niektoré môžeme obaja. Je to pre mňa už také náročné, že sa chcem stiahnuť z verejného života. Unavuje ma to," zverila sa aj s odkazom na podobne nevhodné Jaromírove vyjadrenia. Predstava, žeby sa zrazu Hanychová nepretŕčala na Instagrame či v spoločnosti vyzerá až neuveriteľne, no možno prekvapí.

Agáta sa pustila do sympatickej herečky veľmi nevyberane a nechutnými urážkami jej vzhľadu. Reakcia Jitky Čvančarovej však mnohých prekvapila a dokázala, že narozdiel od Agáty má úroveň:

"Verejný život žijem od svojich osemnástich rokov. Žijem ho naozaj verejne a už som z toho vyčerpaná. Prekáža mi ísť do obchodu a vidieť, že na mňa niekto pozerá. Z predstavy, že pôjdem na večierok, sa mi robí normálne zle. Kvôli práci idem, možno na pätnásť minút, pretože som to sľúbila, ale už ma to neteší. Mám pocit, že už ani nemám čo povedať. To, že som tu, je možno jeden z posledných rozhovorov. Možno je to tehotenskými hormónmi, neviem, ale tak to teraz cítim," oznámila jej šokujúce rozhodnutie, ale zrejme len málokto tomu pri jej známej náladovosti aj verí. Napokon, Instagram je hlavný zdroj jej príjmov, no azda aj to by mohla by multimilionárovi Soukupovi oželieť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie